Hirdetés
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Új belépő a Honornál
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Íme az új Android Auto!
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Microsoft Rewards
Aktív témák
-
lujó55
addikt
Véleményem a cipőkkel kapcsolatban: egy dolog a kinézet, egy másik dolog a márka és a legfontosabb a kényelem.
Hogy értsétek: én MBT-ben járok, ami eszméletlen jó, de futni már nem tudok benne, ráadásul ocsmány a kinézete szinte az összesnek. Van egy Nike Air amit már 5 éve vettem, de ha abban kéne állnom egy órát az biiztos, hogy bepisilnék. Viszont a futás olyan benne, mintha nem is lenne rajtam cipő. Ha meg valami elegáns helyre megyek akkor felveszem a Lloydot, ami isteni szép, de már gyorsan menni nem jó benne, mert pont a lábfejnél törik be és nyom. A kínai cipők is lehetnek jók, ha minőségiek. Sajnos én eddig csak büdös kínai cipővel találkoztam. Olyan erős gumi szaguk van

-
Dylen
senior tag
válasz
Pisztillus
üzenetére
Megvettem
3e volt és liláspiros-fekete kockás 
Valami feltűnőbb, világosabb színt akartam, de nem volt, csak túl drágán. -
Ha neked az a kis mintás tetszik, amit nemrég linkeltél, akkor vedd meg azt, ha felpróbálás után kényelmesnek tartod. Minap a kolléganőm vett valami hasonlót: jól is néz ki (a kolléganőm és a csizma is
), meg kényelmes is. Most örül neki nagyon, ha megveszed, remélem te is örülni fogsz a csizmának. -
Tothgera30
veterán
Én is egyetértek veled, nem márka miatt veszel meg egy cipőt, hanem azért mert mondjuk kényelmes
. Én Scholl cipőket szeretem, és Dr. Batz-os papucsba járkálok, szóval nekem ezek jöttek be
. Ha egy egyszerű gumicsizmáról van szó, akkor szaladj el kertészeti üzletbe, vagy egy munkaruházatiba (pl.), ahol pár ezresért és egy kis apróért még szép színűt is vehetsz
. Bár a múltkor láttam egy vagány kis terepszínűt tizenvalahányezerért
. -
Dylen
senior tag
válasz
Tothgera30
üzenetére
Vettem már drága, márkás bőrcipőt, ami kényelmetlen volt, és kínai szart is, amit évek óta hordok. Szóval sz.rok a márkákra

Itt egy gumicsizmáról van szó, ami jóesetben is alig lesz a lábamon életemben, szóval nem vagyok hajlandó kiadni nagyobb összeget semmiféle márka kedvéért.
-
bolondember
MODERÁTOR
én majdnem végigolvastam.
de legalább szörnyülködtem egy sort.

-
BlacKSouL
addikt

-
Tothgera30
veterán
válasz
kételkedem
üzenetére
Persze persze, jó az családi segélyen vannak a 9 gyerek mellett, de már újra terhes az asszony, szóval hamarosan bezsebelik a havi 1 milla családit is. Mindezt úgy hogy egy lépést nem tesznek érte, a gyereket elzavarják az iskolába, a többi meg le van sz@rva részükről.
...még nagyon finoman is fogalmaztam, tehát ne hidd hogy olyan szép és jó minden, ha almaszedés volt, az is csak lopták, főleg azelőtt volt diószezon...
#46179 Dylen: Ha jót akarsz, ott nem veszel semmit, papámnak sem garanciáztatták le a két éves garival rendelkező cipót 3 hónaposan, ráírták hogy nem lehet javítani, oszt, jó'van. Tehát lazán leszarták hogy egy majdnem 90 éves öregember az összekuporgatott nyugdíjából vesz egy cípőt ami 3 hónaposan szétmegy, és még lehet hogy a szervízbe se küldték el. Inkább válassz normális márkát, mondjuk nekem már két éve van egy Scholl cipőm, amit nem adnék semmiért annyira kényelmes.
-
pohár
félisten
óó istenem, ennyi hülyeséget... dirac impulzus meg fésű modell, bláá
-
lujó55
addikt
válasz
kételkedem
üzenetére
Gyönyörű. Napernyő-telep volt, vagy trampli nők tűsarkúban?
-
válasz
kételkedem
üzenetére
Vagy valamelyik felsőbb (vagy alsóbb) osztályba járnak ugyanott...
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Amúgy meg: Szép napot mindenkinek!
-
kételkedem
addikt
Golfpálya van 9 lyukú, 18 lyukú és nagyon sok lyukú!

[link] -
tbs
addikt
válasz
venember83
üzenetére
Hmmm... Az elveket, meg a fizikai felépítését ismerem (ami szerint igen), de real world tapasztalatra volna szükségem. (Mert a neten bizonytalan (bios) problémák keringenek ezzel kapcsolatban.)
Köszönöm azért.

-
tbs
addikt
PCIe 1x-es kártya tud működni x4-es, x8-os, x16-os PCIe helyen..?

-
Dylen
senior tag
válasz
kételkedem
üzenetére
Na most. Ha jól értem.

Te arra akarsz rávenni, hogy adjak ki 20ezret egy gumicsimmáért?! vááá
nem éri meg az nekem
a humanicba viszont benézek, bár tuti 10nél kezdődnek
-
pohár
félisten
válasz
kételkedem
üzenetére
biztos van a sulihoz közek egy bodzabokor...

-
kételkedem
addikt
válasz
bolondember
üzenetére
Vagy lehet, hogy közhasznún vannak és éppen a suli mellett gereblyézték a parkot.
Vagy otthon dolgoznak, pl könyvelnek és félbeszakították a könyvelést, míg verekedtek.
Vagy almát szedtek és félbeszakították a betakarítást, míg verekedtek.A mai világban bármi megtörténhet!

-
bolondember
MODERÁTOR
válasz
kételkedem
üzenetére
szabadnapjuk volt, értem?!

-
kételkedem
addikt
Szomszéd falu bekerült a hírekbe:
Az iskolában szerdán először két gyerek verekedett össze a szünetben, majd a következő órán az egyik verekedő fiú a barátjával rontott be a tanterembe és nekiestek a másiknak, akinek viszont a testvére sietett a segítségére.
A tanárnő nem tudta szétválasztani a négy verekedő diákot, ezért az igazgatóért szaladt. Mire a két pedagógus visszaért a tanterembe, már ott volt két gyerek négy felnőtt rokona, köztük egy anya és egy nagymama is, akik együtt bántalmaztak két tanulót.
[link]Ez a sok rokon mind délutános műszakban dolgozik, hogy napközben ráérnek beszaladni a suliba egy kis bunyóra?

-
bolondember
MODERÁTOR
válasz
venember83
üzenetére
rosszabb lenne, mint az indiai angol?!

-
zoltanz
nagyúr
válasz
kételkedem
üzenetére
Akkor inkább már Pirelli, Michelin, Bridgestone, Good year.
-
NoLF
veterán
válasz
venember83
üzenetére
az évente elég egyszer is

-
bolondember
MODERÁTOR
válasz
venember83
üzenetére
ö
tuti.
-
BlacKSouL
addikt
mi írtunk egy japánangol fonetikai szótárt, főleg a mi szakszavainkkal, kb 200 szóval, és tök simán megértjük azt amit mások csak nagyon nehezen.

Példák:Please: prízö
afternoon: aftanunno
training: treningü
backorder: bakóda
finish: finissü
business: bizsness
controller: kontoróra
output: auttoputto
connector: konekotoá
shortly: sotori
millimeter: miriméta
later: létra
closer: krósza
per piece: papisz
per month: pamansz
per year: pajiastb...

-
NoLF
veterán
válasz
kételkedem
üzenetére
azért meg kell érte dolgoznom, a japán angolt még bőven szoknom kell, főleg sok ember előtt állva tolmácsolni... tavaly is volt röhögés, sztem most sem marad el.
de amint meglátom a sushiszakácsot, eldobom a mikrofont

-
NoLF
veterán
na, kyocera partnernap, a sushi legyen veletek

-
venember83
nagyúr
válasz
bolondember
üzenetére
Tetszik hinni bármiben is egyáltalán?

-
kételkedem
addikt
-
bolondember
MODERÁTOR
válasz
kételkedem
üzenetére
vagy nem.
láttunk már párszor olyat, h egy cég már csak a nevéből él..

-
válasz
kételkedem
üzenetére
Végig olvastam, akkor most mit kapok ?
-
kételkedem
addikt
Dunlop egy nap boldogan nézte, ahogy a tíz éves Jonny fia belfasti házuk kertjében triciklizik, ám öröme hamar kisebb lett, mert észrevette, hogy a kerekek mély nyomot szántanak a gyepbe. Elkezdett tűnődni, miképp lehetne megakadályozni, hogy az éles vasabroncsok kifordítsák a fűcsomókat. Amikor tekintete a kerti locsolócsőre tévedt, megszületett fejében az ötlet! A gumislagot a tricikli kerekeire erősíti, mégpedig vízzel töltve. Meg is próbálkozott vele, azonban a víz túlságosan rugalmatlannak bizonyult, ezért háziorvosa ötletéből kiindulva (aki a felfújt kórházi matracokra gondolt) levegővel helyettesítette a vizet. Mivel a locsolócsövet sehogy sem tudta fölerősíteni az abroncsra, ezért szövetborítású gumiszalagot szögelt egy fakorongra, így egy tömlő keletkezett. A levegő utántöltésére cumisüveg tetejéből szelepet is konstruált, amelyen át egy futball labdához használatos pumpával felfújta, s fölszerelte a tricikli kerekeire.
Dunlop, több mint 120 éve van hatással a világra
Még 1888-ban történt, hogy John Boyd Dunlop, egy Belfastban élő skót állatorvos fia triciklijén a tömör gumikat vékony gumiszalagokra cserélte le, amelyeket összeragasztott és levegőt pumpált a belsejükbe. Ez volt az első lépés egy olyan márka megszületésében, amely a világ legismertebb és széles körben ismert termékeinek egyikét forgalmazza.
Jóval több mint 10 sor, alig lesz aki végig olvassa!

Egy szó, mint száz, ha Dunlop gumicsizmában jársz, akkor minőséget viselsz!

-
Szépet mára is mindenkinek
-
Tothgera30
veterán
Szép jó reggelt, kicsit hűvös van, de indulnom kell.
-
pohár
félisten
válasz
venember83
üzenetére
attól még lehet 39-es a lába

-
zoltanz
nagyúr
-
Dylen
senior tag
válasz
kételkedem
üzenetére
nekem nem sokat mond ez a márkanév

azt hiszem, egy egyszerű szüretre megteszi az olcsó ispohár: találtam fehéret, de azzal az a baj, hogy sokkal nagyobbnak néz ki benne a lábam, mint egyébként
kócos: pontosan így volt

-
kételkedem
addikt
-
Dylen
senior tag
válasz
kételkedem
üzenetére
És ilyen szép színeseket is árulnak ott?

Ramius: szüretre kell
de ha nagyon esős az idő, akár napi használatra is -
zoltanz
nagyúr

-
Dylen
senior tag
Na hazaértem a gumicsizma vadászatból. Addig járkáltam meg nézelődtem, hogy bezártak az árusok

-
lujó55
addikt
Most hallom:
Kína 2017-re embert küld a Holdra... -
Tothgera30
veterán
válasz
kételkedem
üzenetére
Plafonon
? Inkább a szélvédőn, az talán kevésbé balesetveszélyes
. Bár a mogyitartó az ülésbe integrálva mehetne, akkor nem kuszálódna össze vezetés közben
. -
kételkedem
addikt
válasz
FehérHolló
üzenetére
Az olyan snassz! Mennyivel stílusosabb a plafonon bámulni a kilométerórát!

-
FehérHolló
veterán
válasz
kételkedem
üzenetére
Az ülésbe épített megjelenítőn már sajnos nem fértek el ezek az adatok.
-
kételkedem
addikt
válasz
venember83
üzenetére
Ma volt egy, a vonaton is szoktam néhányat látni, valamint a szomszédos bankban is van egy ügyintéző, aki esetleg...
Persze ha nem lennék nős meg ilyenek!
-
zoltanz
nagyúr
Mo a címoldalakon sajnos egy katasztrófával...

-
venember83
nagyúr
válasz
kételkedem
üzenetére
Az ügyfél is vagy bekaphassa, vagy sem.

-
kételkedem
addikt
válasz
venember83
üzenetére
Ez gondolom egyedi méretben is gyártható, mert pl a sósmogyró tartó mélyedésekbe vagy belefér, vagy sem, a farpofák kialakítása is vagy kényelmes vagy nem

-
venember83
nagyúr
Nem rossz bárszék: [link]
-
bolondember
MODERÁTOR
válasz
kételkedem
üzenetére
ezt nem is a Merci csinálta.

de ha ebbe is belepakolnak mindent, mint a Millenium Flakonba, akkor ez is ad ki olyan hangokat, mint a Tátra vilik elindulásnál?

-
válasz
kételkedem
üzenetére
A sofőr pedig közülük valamelyik...

Amúgy meg: Szép napot mindenkinek, jó étvágyat az ebédhez!
-
kételkedem
addikt
válasz
venember83
üzenetére
Értem, megértem. Ennek ellenére bántja a szemem az ilyen pongyolaság.

arra is gondoltak, hogy a hátul ülők is lássák a sebességet és a menetadatokat, ezért a tetőben meghagyták a második műszerfalat.
Mit lehet még egy kocsi belső terébe pakolni? Tisztára Millenium Falcon! -
venember83
nagyúr
válasz
kételkedem
üzenetére
Sajnos a különböző motorok általában az angol nyelvet veszik figyelembe, ahol ugye nem jellemző a ragok, toldalékok szóhoz csatolása, inkább névmásokkal és határozószókkal oldják meg a ragozást. Ennek meg ez az eredménye.
-
kételkedem
addikt
válasz
bolondember
üzenetére
ööö kételkedem

-
bolondember
MODERÁTOR
válasz
kételkedem
üzenetére
"kételkedem, tehát isten vagyok"?!

-
pohár
félisten
válasz
kételkedem
üzenetére
te jó isten...
-
kételkedem
addikt
válasz
bolondember
üzenetére
A könyveknek rendben kell lennie! Kerekítés esetén nekem is bizonylatolnom kell 1(!) Forintot is! Mindezt két példányban nyomtatom ki lézernyomtatón A/4-es papírra, majd iktatom.
Aktív témák
Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Amazon Fire TV stick/box
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Ubuntu Linux
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- 4K vs 8K – Megéri-e a 8K TV 2026-ban?
- Túllépne a DRAM limitjein a Neo Semiconductor-féle 3D X-DRAM
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB Új akku 12hó jótállás!
- Nvidia Quadro P400/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- 228 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5060
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 G2i - i5-11G I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

3e volt és liláspiros-fekete kockás
. Én Scholl cipőket szeretem, és Dr. Batz-os papucsba járkálok, szóval nekem ezek jöttek be
. Ha egy egyszerű gumicsizmáról van szó, akkor szaladj el kertészeti üzletbe, vagy egy munkaruházatiba (
. Bár a múltkor láttam egy vagány kis terepszínűt tizenvalahányezerért
.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)