- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Magisk
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Google Pixel 9a - a lapos munka
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
p4radox
csendes tag
Köszi a részletes infot és a linkeket, lehet megpróbálok egy ilyen olcsóbbat is, bár nekem fura hogy ezek nem aktív kábelek, és nagyon azt javasolják 5 méter felett. Vagy ha a kábel annyira vastag akkor nem számít? Ez az unitek amit vettem 30-ért azért meg sem közelíti az ujjnyi vastagságot (4,8mm az átmérő, a táblázat szerint AWG 4-5 között).
Egyébként a 7.5méter nekem is tökéletes lenne, a 10 méter nagy az 5 pedig kicsi és semmit nem tudok közelebb tolni. Azt esetleg még be tudod nekem linkelni?
@Vhiktor: Köszi a linket, elég hasznos ez is. Már lassan kezd összeállni a kép (mondjuk a TV-n még nem
). Ez alapján mindenképpen visszaküldöm a kábelt.
-
tthom
senior tag
Igen, nem a tömege a para, hanem a kiterjedése.. Nem lehet hol normálisan megfogni őket.
A C1et nem néztem annyira milyen, de ez is alig fél cm vastag a kijelző részeken. Persze, miután felküzdöttük a konzolra, utána vettem észre, hogy alul van ilyen fogantyúszerűség, ahova a kéz befér és úgy könnyebb lett volna fogni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Manli RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S25 Plus Navy 12/256 GB Újszerű, karcmentes állapotban!
- DELL PowerEdge R630 rack szerver barebone - 2xSocket 2011v4 , 24x DDR4 DIMM, H330 RAID, 39369Ft+ÁFA
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest