- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- LTE frekvenciák
- Huawei Watch GT 2 Pro - egyszerűen gyönyörű
- Csúcstámadó és kompakt tablet is érkezett a Xiaomitól
- iGO Primo
- iPhone topik
- Mobil flották
- Galaxy Buds Core nevű fülesen dolgozik a Samsung
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
alaves
addikt
válasz
pegazus11 #54916 üzenetére
1-5%-nyi képi különbség az OLED-ek között. Minden gyártónak más képfeldolgozó rendszere van (gamma követés, kontraszt vágás, színtér kezelés, stb.), ezek miatt nem is lehet azonosra belőni a képet akárhogy állítgatják vagy kalibrálják. A képük szinte azonos (LCD-knél jelentős különbségek vannak), smart tulajdonságok (pl. HDMI 2.1, magic remote, android, stb.) alapján tudod eldönteni, neked melyik jó.
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
pegazus11 #54916 üzenetére
Igen, a sony dobozból kivéve, nos...brutális képe van azonnal, az LG-vel viszont jó sokat el kell tökölni, hogy hasonló eredményt elérj. Viszont az AG8, kb egy használhatatlan gagyi, mert annyira gyenge a rendszere, hogy léteped az arcod.
Ha sony, akkor AG9-est vegyél, vagy várd meg a legújabb szériát. Én is azt várom, aztán a cx-et bevágom a hálóba, oda pont jó lesz elaludni rajta, bár, mint írtam, sok időmbe telt, mire hasonló színeket, képminőséget elértem vele, mint az előtte lévő AG9-en. De most frankó a képe!
-----
CX-re megjött a frissítés, de a hang most sem az igazi, viszont legalább most "CSAK" 10-ből 3-4-szer nincs hang. Komolyan, ezt az erősítőt (Marantz SR8012), 1millióért vettem tavaly, naná, hogy a sony-val és eddig az LG-vel sem volt gondja, egyszerűen nem értem ezt a faék bandát, hogy tákolják össze-vissza a webos-t. A tv meg az erősítő összértéke majd 3 millió és b@sznak normálisan működni, röhej...
Mondjuk egy Factory reset-et megpróbálhatnék a CX-en, de egyszerűen nincs hozzá kedvem, sem időm újból beállítani mindent. Mert nem biztos, hogy jó lesz.
Más:
Az LG és A SONY után, kár, hogy a Panasonic nem lép be valami csúcs tevével a 80 coll feletti kijelzővel, a 65 nálam nem opció. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Bitcoin miner Bitmain Antminer S9 S9I 13.5 - 14 Th 1250W eladó
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged