Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• ΞΔGLΞ

nagyúr

válasz pegazus11 #54916 üzenetére

Igen, a sony dobozból kivéve, nos...brutális képe van azonnal, az LG-vel viszont jó sokat el kell tökölni, hogy hasonló eredményt elérj. Viszont az AG8, kb egy használhatatlan gagyi, mert annyira gyenge a rendszere, hogy léteped az arcod.
    Ha sony, akkor AG9-est vegyél, vagy várd meg a legújabb szériát. Én is azt várom, aztán a cx-et bevágom a hálóba, oda pont jó lesz elaludni rajta, bár, mint írtam, sok időmbe telt, mire hasonló színeket, képminőséget elértem vele, mint az előtte lévő AG9-en. De most frankó a képe!
    -----
    CX-re megjött a frissítés, de a hang most sem az igazi, viszont legalább most "CSAK" 10-ből 3-4-szer nincs hang. Komolyan, ezt az erősítőt (Marantz SR8012), 1millióért vettem tavaly, naná, hogy a sony-val és eddig az LG-vel sem volt gondja, egyszerűen nem értem ezt a faék bandát, hogy tákolják össze-vissza a webos-t. A tv meg az erősítő összértéke majd 3 millió és b@sznak normálisan működni, röhej...
    Mondjuk egy Factory reset-et megpróbálhatnék a CX-en, de egyszerűen nincs hozzá kedvem, sem időm újból beállítani mindent. Mert nem biztos, hogy jó lesz.
    Más:
    Az LG és A SONY után, kár, hogy a Panasonic nem lép be valami csúcs tevével a 80 coll feletti kijelzővel, a 65 nálam nem opció.

[ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák