- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Új információk a Galaxy A36 és Galaxy A56 kameráiról
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz pegazus11 #54916 üzenetére
Igen, a sony dobozból kivéve, nos...brutális képe van azonnal, az LG-vel viszont jó sokat el kell tökölni, hogy hasonló eredményt elérj. Viszont az AG8, kb egy használhatatlan gagyi, mert annyira gyenge a rendszere, hogy léteped az arcod.
Ha sony, akkor AG9-est vegyél, vagy várd meg a legújabb szériát. Én is azt várom, aztán a cx-et bevágom a hálóba, oda pont jó lesz elaludni rajta, bár, mint írtam, sok időmbe telt, mire hasonló színeket, képminőséget elértem vele, mint az előtte lévő AG9-en. De most frankó a képe!
-----
CX-re megjött a frissítés, de a hang most sem az igazi, viszont legalább most "CSAK" 10-ből 3-4-szer nincs hang. Komolyan, ezt az erősítőt (Marantz SR8012), 1millióért vettem tavaly, naná, hogy a sony-val és eddig az LG-vel sem volt gondja, egyszerűen nem értem ezt a faék bandát, hogy tákolják össze-vissza a webos-t. A tv meg az erősítő összértéke majd 3 millió és b@sznak normálisan működni, röhej...
Mondjuk egy Factory reset-et megpróbálhatnék a CX-en, de egyszerűen nincs hozzá kedvem, sem időm újból beállítani mindent. Mert nem biztos, hogy jó lesz.
Más:
Az LG és A SONY után, kár, hogy a Panasonic nem lép be valami csúcs tevével a 80 coll feletti kijelzővel, a 65 nálam nem opció.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Filmvilág
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Apple asztali gépek
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Fűnyíró topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Gyúrósok ide!
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- További aktív témák...