- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- MIUI / HyperOS topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Hirdetés
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Linkh
tag
válasz
Nasuto #112972 üzenetére
Nekem c4 van. Gondolom annyira nem általános probléma,mert a neten is csak egy reddit posztot találtam róla, ott a srácnak Samsung tv-je van és ott se tudták, hogy mi lehet a megoldás. Próbálkoztam itt mindennel, reseteltem a tvt, csináltam másik LG felhasználót,de semmivel se működött. Mindegy akkor marad a tv böngészőn keresztüli játék.
huberpe: akiknek van Xbox azok annyira nincsenek elájulva tőle,nekem nincs és nem is volt Xbox, igy nem tudom összehasonlítani,hogy mennyivel csúnyább ,így a játék. Nekem egyébként nincs gond a grafikával, viszont én ethernet kábellel játszok,mert wifin keresztül nagyon szaggatott. Ilyen 1-2hónapos próbára szerintem simán elmegy...végignyomhatod a Doomot. -
PTM
aktív tag
válasz
Nasuto #108594 üzenetére
Ez elég gáz azért, főleg hogy annak idején a 83G2-vel is volt nagyon hasonló probléma. Reddites poszt, de messze nem egyedi gond, rá lehet keresni. Nem tudom, hogy az európai modellek érintettek voltak-e, az amerikaiak biztosan.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / RX 7600 / 32GB DDR4 / 1TB M.2 SSD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G1 - i5-10GEN I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Intel Core i7-8700 / i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
- Wacom Cintiq DTK-2260 digitális rajztábla
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest