- Légies iPhone halvány színei
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
s_henderson
csendes tag
-
s_henderson
csendes tag
válasz
BearZak #59494 üzenetére
Hát, a TV-k lejátszója soha meg sem fogja közelíteni egy jó médiaplaya képességeit. Ha ajánlhatok egyet, a Dune HD új Real Vision 4K lejátszóját nyugodt szívvel ajánlhatom. Mindent visz, HDR10+, Dolby Vision képes, DSD-t is visz ISO-ból ha valaki szeretne SACD-t hallgatni. A Jukebox-a pedig remek.
-
blakey
titán
válasz
BearZak #44068 üzenetére
megkérdeztem az LG-s srácot, hogy mennyire gyakori a C9-nél a beégés és azt mondta, hogy még nem találkoztak beégett C9-el.
Lehet, hogy C9-et sem látott.Én már ott tartok, hogy ilyeneket nem kérdezek. Megkérdezel egy eladót a boltban, azt mondja, hogy az LG OLED kivételével mindegyik sz@r, megkérdezel egy másikat, az épp az ellenkezőjét állítja majd megkérdezel egy harmadikat és szerinte a Samsung LCD a jó. Természetesen az eladó sem látott beégett OLED-et, nem is hallot ilyenről, persze a Samsung LCD nem ég be, stb. Kevés az olyan eladó vagy szervizes aki megmondaná a frankót. A "még nem találkoztam ilyennel" téma elég gyakori. Egyébként gondolom ilyen csíkkal sem találkozott C9-en, hogy kerek legyen részéről a történet.
Remélhetőleg a cserepanel jó lesz. -
válasz
BearZak #43238 üzenetére
Ma már azért eléggé köztudottnak kéne lenni ennyi év után, hogy ha el szeretnél állni a vásárlástól, akkor nem szabad termékhibára hitvatkozni, illetve ezzel akárcsak egy percet is tölteni ügyfélszolgálaton, vagy akárhol "hivatalosan", hanem vissza kell vinni szó nélkül.
Persze ilyenkor cserét se kérhetsz és eléggé hülyén veszi ki magát azis, hogy veszel egy ugyanolyat ugyanott azonnal... ilyenkor máshol kell venni célszerűen, valszeg más áron és feltételekkel, ez benne van.Ha meg hibára hivatkozol, akkor javítás lesz és türelmesen végig kell várni a procedúrát, és lesz egy javított tévéd.
-
BearZak
csendes tag
válasz
BearZak #43197 üzenetére
Reggel beszéltem az LG-vel, kérdezte a hölgy, hogy a manuális pixelfrissítést lefuttattam-e, de azt nem mert az alapból csak valami 2000 óra után megy le automatikusan ha jól tudom, vadi új tvn ne kelljen már ilyet csinálni, nem mintha szerintem érne valami, a 4 óra utáni frissítés már többször is lement, de semmit sem ért. Küldenek majd ki valakit, de nekem nagyon az jött le a dumájából, hogy nem akarják majd cserélni a tvt mert már eltelt 3 nap a vásárlás óta. 14 nap visszavétel elvileg van, ha javítgani akarják majd a tvt akkor én inkább szerintem visszaviszem. A zsír új tvt feltételezem inkább cserélni kellene nem javítani.
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Légies iPhone halvány színei
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- CNC topik
- Mesterséges intelligencia topik
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kompakt vízhűtés
- Autós topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- További aktív témák...
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Dell P2419H P2419Hc Full HD LED IPS 24" + P2719H 27" LCD monitor (vékony keretes)
- AKCIÓ! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 5070 / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest