- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Yettel topik
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Juhaszatti
addikt
válasz
Szoke1982 #113503 üzenetére
Szia!
Ehhez van talp: LG OLED65G43LS
A cikkszám végén az S betűből derül ki, stand, van talpEhhez nincs talp: LG OLED65G42LW
A cikkszám végén W, wall, ezt falra szánják -
ImACeltic
őstag
válasz
Szoke1982 #17439 üzenetére
Én is most ősszel tervezek venni főleg gaming-re egy OLED-et. LG 55C8-at a jobb processzor, valamint az új feature-ök miatt. Fekete pénteken próbálok levadászni egy jó ajánlatot. Kérdeztem LG munkatársat az 5 éves gondoskodásról, amire azt mondta, hogy hivatalos hír nincs, hogy lesz vagy nem lesz, viszont a személyes véleménye az, hogy idén már nem lesz több.
-
-
Batyops
aktív tag
válasz
Szoke1982 #17432 üzenetére
Szia ! Én elég sokat játszok Ps4pro-val Hdr-ben nekem eddig semmi gond nem volt. De itt többen is használják játékra és még tudtommal nem nagyon panaszkodott senki ez miatt kép visszamaradás lehet de az el is tünik ha négy óránál tovább használod lefut a kompenzációs ciklus és törli a kép vissza maradást de lehet manuálisan is elindítani. Nekem egyébként B7 van. Az is igaz viszont hogy elvileg megtörténhet de szerintem a végleges beégésnek kicsi az esélye .
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fotó állvány eladó
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
- Részletfizetés , Acer Nitro V 15 minimálisan használt uj állapot sok garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest