- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Huawei Watch GT 2 Pro - egyszerűen gyönyörű
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung SmartTag2 teszt
- Mobil flották
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Maximum1
őstag
válasz
vasimnbt #84627 üzenetére
Szerintem nagy, nekem 48 van szintén 2 méterről nézem, teli képernyős tartalmakkor pont jó, szélesvásznú filmeknél jól jönne a nagyobb, minden másban hátrány lenne az 55.
De kinek mi, ha szereted a fényágyút akkor 55, ha csak tvzni akarsz 48
Menj el egy boltba és nézd meg a méreteket első körben. -
madkiller
őstag
válasz
vasimnbt #84623 üzenetére
55"ban is nyugodtan gondolkodhatsz, ha az még árba belefér. Megéri a nagyobb kijelző. Nem lesz túl közel. LGt nagyon szeretem Philips még nem volt. 55C1em van, jövőhéten érkezik egy 77C2, de azt még egy ideig sajnos nem fogom kipróbálni. Úgyhogy remélem makulátlan a panel
-
blakey
titán
válasz
vasimnbt #84619 üzenetére
Rajtad múlik, volt Philipsem, LG-m. Az adatok le vannak írva, tehát döntsd el, hogy kell-e a több 2.1-es HDMI, kell-e az Ambilight, szükséged van-e az Androidra, milyen szolgáltatásokat használsz. A 806-os 2021-es, a többi 2022-es. Nézd meg személyesen, ha ez nem működik, akkor olvass el néhány tesztet, nézz meg néhány videót.
-
dgyuri0123
nagyúr
válasz
vasimnbt #20320 üzenetére
Nem ismerem azt az oledet, de Grundigtól nem vennék semmit. 0 támogatottság, 0 szerviz nálunk. Ha meg baj lenne vele, az felérne egy idegbajjal.
(#20311) tutitibi : "Most az állam keresem.....és nem nagyon találok szavakat......elképesztő."
Tudtam hogy így lesz, csak a GT-VT 60 tulajokat nehéz meggyőzni, hogy eljárt az idő a plazma felett.
Használd örömmel az új tévédet.
-
daneel_hu
addikt
-
daneel_hu
addikt
-
-
Joshi
titán
válasz
vasimnbt #19100 üzenetére
Egy időben nézegettem a Grundigokat is, de megjelenésükkor nem olcsóbb mint a konkurencia. Ha esetleg nagyon akciós áron tudnád beszerezni akár vehető is lenne. Sajnos nagyobb tech oldalak nem foglalkoznak ezzel a márkával, szerintem azért mert szűk körben árusítják.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Futás, futópályák
- EA Sports WRC '23
- Eredeti játékok OFF topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- HP notebook topic
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Táp ventilátor csere
- Hardcore pizza és kenyér topik
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- NJOY Aster 3K 3000VA/2700W Rack Szünetmentes Táp
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged