Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gabor970
addikt
Sikerült már vásárolni TV-t? Én sem mertem szintén 12 éves használat követően elromlott plazma után lcd-t venni. Igaz, kicsit kijjebb engedtem a nadrágszíjat, mint az általad említett 500e. Legalább 65"-es tévékre MM-ben volt szeptemberben 0%-os 22 havi részlet kedvezmény, ezzel ugrottam bele. Sajnos még a 65" sem valami nagy ugrás az 50" után. Én nagyobbra számítottam. (kb 2,8m a nézési távolság)
Nagyon nem bántuk meg a Philips 65OLED806-os készüléket. -
anrab
addikt
OLED-et szeretnél, azért jöttél ide. Nyugodtan megveheted. Nem kell félnie tőle.
Én egy philips 65/805-öt nyúzok kb. reggel 8-25 óráig. Tv egész nap. Ritkán napközben streeming (film), sok youtube. Este egy film (deisny-hbo-letöltött) vagy pár sorozat rész.
A kép minősége pazar. A kép homogén, 2 év után sincs semmi beégés.
Egyetértek b.-vel. -
én kivétel vagyok, de én háttérnek, streamre stb használom, tökéletesen megfelel. Világos nappali, persze ehhez illő beállításokkal. Ha ritkán is nézel filmet de akkor nem mindegy milyen képminőséggel teszed és egy Pana Plazma után szerintem ne válts másra mint OLED-re,bár a fenti Miniledben nincs tapasztalatom, tetszetős darabnak néz ki jó áron.
-
-
wolfattila
csendes tag
ne vegyel plazma utan lcd-t en megtettem amikor az oled meg nagyon draga volt.... a sotet vmi borzalmas volt a hattervilagitas miatt... most 1 honapja vettem C1-et... hogy is mondjam great improvement
hatalmas ugras... pillanatig nem bantam meg... a fekete az fekete nem valik el a kavatol... ami meg a plazmanal egy kicsit latszott
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG OLED 55 G2 okos TV - 139cm, 4k - színkalibrált
- LG 55G5 - 55" OLED Tandem - 4K 165Hz & 0.1ms - MLA Plus - 4000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- LG 48"-os Smart OLED TV (2025.-ös) - Dobozában,2026.Júliusig Garival!
- Újszerű Hisense 55A85K OLED TV 4K/120Hz
- LG 42C5 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- Asus Zephyrus G16 GAMING Notebook! Ultra 9 185H / RTX 4060 / 32GB 7500MHz / 1TB! BeszámítOK
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z270 i5 7600K 16GB DDR4 256GB SSD GTX 1060 3GB Zalman Z1 CHIEFTEC 500W
- Apple iPhone 16 128 GB Ultramarine 96% Akkumulátor 2026.07.10-ig Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Honor 200 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKG K371 professzionális stúdió fejhallgató
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Vhiktor