-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gabor970
addikt
-
AL
addikt
Szia. Nekem az elődje ( GZ950 ) van, képbeállításoknál csak a fényerőből vettem le és szintén az egyéni módot használom. Ha nem találod élethűnek a képet egyenként állítgassad a beállításokat és meglesz a Neked tetsző. A GZ gyári beállításai olyan tökéletesek, hogy a fényerőn kívül máshoz nem kell nyúlni ( ilyen tévém még nem volt ), remélhetőleg a HZ is ilyen jól sikerült. Jó szórakozást ! Üdv.
-
Gigicuci
senior tag
Ha sokat nézel filmet, világos a szobában is használnád, keveset játszol akkor inkább a Panát választanám. (sőt, választottam.
)
Ha nem lenne külső lejátszóm, kéne a HDMI 2.1, a magic remote kényelme és nem zavarna a Panához képest tükröződő képernyő akkor a CX-et.
(Igazából a Pana távirányító és a menü nagyon retró. De a többi jó tulajdonsága ellensúlyozza eme kis hiányosságát.)
-
junior19
senior tag
Pc-ről is lehet, akár ezzel is. [link]
Itt sok mindent megtudsz nézni.
Vagy az AVSHD709 lemez anyagát letölteni, s az mehet a médialejátszóról.
Ezekkel megtudod nézni nincs-e pixel hiba, ellenőrizni tudod a különböző képprofilokat, neked melyik tetszik, s azután mehet ahogy írtad, tévéműsor, filmek. -
junior19
senior tag
Szerintem a gardróbba teljesen mindegy, mindkét modell jó oda. Talán még egy gyengébb lcd is.
Bocsi, de ezt nem tudtam kihagyni, elég magas labda volt.
Ahogy írták már előttem is, a felhasználásodra jó mindkettő, s ha már ott a pana, inkább lecsekkolnám azt, nincs-e valami nyűgje, s akkor maradna. S így akkor nem kell a visszaküldéssel sem bajlódnod. -
Ijk
nagyúr
Technologoabol adódó, mivel az oled lcd-hez hasonlóan sample and hold szemben a crt és plazma impulzusos megjelenitesevel. Emiatt vibrál a crt és a plazma. Lcd-nel már van BFI, amivel fekete kepkockak bevonásával vibraltatjak a képet, de ott is probléma a nagy fenyeroveszteseg ezért is inkább interpolacioval kombinaljak.
Aki lcd-hez szokott azt nem zavarja, ellenben aki crt-t vagy plazmat használt annak szembetűnő probléma szokott lenni.
Nekem lcd-n nagyon zavaró, főleg ha még a panel is egy lasabb régebbi típus vagy VA. Oled valaszideje jobb, az legalább valamit segít de nem sokat.
Ha valakinek plazmaja volt és nem használ interpolaciot annak az tűnhet fel hogy allokepnel baromi szép a kép, de mozgókép mégis homalyosabb a négyszeres felbontas ellenére is.speederiii: 24p-ben kikapcsolt interpolacioval mindketto. Bármelyik film pl. Amikor a kamera pasztazza a tájat. Plazman éles képet látsz viszont kicsit ugrál, oleden folyamatos de homalyosabb.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ingatlanos topic!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Cisco vizsgák (CCNA, CCNP, CCIE)
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Tálaljuk a februári hardverlevest
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i3-6GEN I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged