Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Netfone
- Android szakmai topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Narwal Freo Z Ultra - ne kerüld el!
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Boldog Karácsonyi Ünnepeket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz peete88 #59743 üzenetére
Rossz a linked (itt a jó, RTINGS C1 kalibráció); az újabb leírásokból nekem a színhőmérséklet hiánya tűnt fel. Az tudtommal éppúgy érvényes az új modelleknél is (Warm 2, illetve W40 az ajánlott). Én AVS Forumon utánakeresnék azért.
[ Szerkesztve ]
-
janos666
nagyúr
válasz peete88 #27074 üzenetére
Próbaképp válaszd az általános menőből a gyári visszaállítást (előtte rendezd a kábeleket úgy, ahogy majd használni szeretnéd). Az újra végigcsináltatja a kezdő beállításokat is.
TV/monitor kalibrálást vállalok. ||| "All right , Thom. But understand this: I do care for you. I care for all the lost souls than end up up here."
-
peete88
tag
válasz peete88 #27073 üzenetére
Sziasztok
Tegnap boldog tulajdonosa lettem egy LG OLED55C8nak
Ma be is üzemeltem. Minden tök jó. Viszont ma a tv frissített egyet a softwaren, újra indítottam, majd ezek után a upc set top box ami a HDMI 4re volt kötve és az update előtt jó volt, képet adott de hangot nem. atdugtam az HDMI1re ott minden oks volt ismét. Van valami tipp h mi lehet a gond? Youtube appon vagy más külső hdd ről lejátszót tartalommal is volt g
hang.
Köszönöm előre is -
renatto
őstag
válasz peete88 #27007 üzenetére
Nekem Inkaustik Star kábeleim vannak és eddig nem volt gondom velük. Megbízható és elég olcsó. Itt találsz párat.
[ Szerkesztve ]
ATMOS - 5.1.4 - KLIPSCH - RP-280F - RP-450C - RP-150M - RP-140SA - Monoprice Monolith 12 THX Ultra ONKYO RZ50 - Epson TW9400 4K HDR - Zidoo Z9X - XBOX Series X - ASUS TUF DASH F15
-
daneel_hu
addikt
válasz peete88 #25260 üzenetére
Statikus elemek esetén az összhasználat számít, tehát ez nem olyan mint a plazma anno, hogy tartalomváltással "szétmosod" a hosszú órákon keresztül odakozmált logókat.
Amennyiben mindig ugyanazt nézed a tévén és piros vagy sárga statikus elemmel hajtod, akkor hosszútávon összeadódik (öregíti) a pixeleket és kiégnek, tehát az adott helyeken sajnos haloványabb lesz a fényük.
Be kell állítani rendesen a tévét, és akkor nem lesz gond.
De nyilván még a legjobb beállítások mellett is ha folyamatosan játszol valamivel aminek van egy statikus vörös hud-ja, akkor gond lehet.A 2018-as modellek amúgy eléggé védettek már. Kevés a panasz ezekre.
-
Robi BALBOA
őstag
válasz peete88 #25260 üzenetére
Szerintem amit írsz az lightos használat.
Amit lehet már intenzívnek nevezni az ilyen 8+óra egyhuzamban.[ Szerkesztve ]
Tuning mindenek felett! Legjobb a Legrosszabb! by Karesz:) , Én: és mivel iszod a Vodkát Karesz? Karesz: Hát,Ö?!?> Haverokkal!:) , Nem az a lényeg honnan jössz, hanem, hogy mit ISZOL!!! by-Bekő Lacika- /Abit és Fatal1ty alaplapokat Keresek!/
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest