- Nyitott könyv a Pixel 10 Pro Fold
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Asus Zenfone 8 - komplett kompakt
- Hatalmas kedvezménnyel nyit az Ulefone új csúcsmodellje
- Yettel topik
Hirdetés
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
rendon
tag
Azért nem kell megijedni, nam olyan sötét az. ☺ Főleg akkor kicsi a külömbség, ha az adott játékna a HDR beállitását testre szabhatod. De egy minimálisan akkor is sötétebb lesz, a másik kép módhoz képest. Ezt akkor fogod csak észreveni ha átváltasz HDR game módbol, HDR eredetire. De mondom úgy hogy, akinek led tévéje van, az is megkérdezte tölem hogy, a HDR nálam is sötétebb?
-
Partizan182
senior tag
-
törölt tag
-
törölt tag
Itt a lista, hogy mikor voltak 5 év gondoskodás akciók.
-
Igen, de ez összegészében vajmi kevés... annyi hogy a tone mapping működik mostmás minden HDR forrásról.
Persze aki sokat HDR játszik annak számít, bár szvsz ezis relative apróság.
Ugyanez a BFI, stb... apró "javítások"/fejlődés vannak... de pl egy lecserélést nem érne meg. -
törölt tag
Ha illik a stílusba az jó. Nekem az nem tetszik, amikor bennvan a technika, de egy moziszobát lát az ember és nem egy lakóhelyiséget. Én egyébként is átalakítok, így merült fel, hogy akkor már Atmos. Álmennyezetként ilyesmiben gondolkodom, és ebben lennének a sugárzók, valószínű Quadral CASA C8-ak. (Lenn Chromium Style 8+1 Base+2 van, mélynek pedig két Velodyne SPL-1000 Ultrát néztem ki állandóra. De a mélyládás elképzelés még bőven változhat.)
Na, innentől inkább ON.
-
törölt tag
Az LG OLED-ek talán át tudják konvertálni az Atmos sávot és kiküldeni ARC-on, de az már nem Atmos lesz. Atmoshoz külső lejátszóra lesz szükséged, igen.
A Shield TV egy klassz lejátszó, én olyat használok, viszont annak is megvannak a limitációi. Nincs topikja, de itt írtam róla. Dolby Visiont például nem támogat sajnos.
Szintén Atmos felé megyek egyébként, 5.2.4-es kiépítésben. A mennyezeti sugárzók valószínű majd jövőre lesznek meg, az álmennyezettel együtt.
-
Dadan01
senior tag
Azt lenne jó tudni mik az elvárásaid, hogyan tárolod, szerzed be a filmeket, sorozatokat. Én csak alapítványi letöltést és netflixet nézek, nem érdekel az iso, stb lejátszás. Van egy nasom, megosztás minidlnaval, tv meg lejátssza, hang megy ki hdmi arc-on egy erősítőre és ennyi. Akinek már becsípődött valamilyen médiatár, meg vélt vagy valós minőségjavulás egy dedikált lejátszóval, meg százezres hdmi kábel, az itt neki tetsző válszt nem fog kapni
-
törölt tag
Itt éppen erről írtam. Ha médialejátszót szeretnél és megvan az irány, akkor keresd majd fel valamelyik ezzel foglalkozó topikot. Tökéletes ebből sincs, az ember igényeinek, számodra is megfelelő már talán lesz.
Készülj fel, hogy a fórumon ezerféle S905-ös retket ajánlnak. Ebből is lehet persze jó, ezen kívül amit én értelmes készüléknek tartok, az a teljesség igénye nélkül az Apple TV, Shield TV, Fire TV, HiMedia lejátszók, Mi Box. Az asztaliakat egyáltalán nem ismerem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- SamKnows és NMHH internet sebességmérés
- Nyitott könyv a Pixel 10 Pro Fold
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- Foxpost
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kompakt vízhűtés
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- További aktív témák...
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3086, 94% Akkumulátor
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- Utolsó darab - Sennheiser MOMENTUM 4 fejhallgatók
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3042, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest