Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Rugalmas OLED panelre válthat a Samsung Galaxy A57
- iPhone topik
- Azonnali navigációs kérdések órája
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
hunspikey
őstag
válasz
Scout500
üzenetére
Nézd nekem előtte Panasonic plazmám volt - előbb VT50 majd VT60. Akkor még annyira retek volt az LCD képe, hogy igazából vagy plazma vagy semmi alapon. De azért az kicsit sötét volt, reálisan 90 nit volt az SDR professional, 120 nit a custom.
Ezeket váltotta egy LG 65C9 - ami SDR-ben bőven elegendő volt, de hát már tudott HDR-t is, ami épphogy csak megfelelő volt. Reálisan 750 nitet tudott a c9 bár keringenek 800 nit feletti legendák..
Aztán jött a G3 - mert szerettem volna felülni az MLA vonatra illetve kicsi volt már a 65" méret.
Az MLA brutális... sokkal szebb, mélyebb színek, és hát kb dupla fényerő mint a C9 - de ez nem mindig elérhető, én pl cumizok az Apple TV dolby vision tartalmaival - de hát erre is van mentsváram, mert simán meg tudtam szelídíteni a "vivid" módot, most semmivel sem színesebb, csiri-csárébb mint a többi mód, viszont így elérem a megfelelő fényességet.
Normál HDR, pl youtube, vagy Amazon (itt sok a sima HDR) valami észvesztően szép. Brutál az 1500 nites fényerő és úgy minden egyéb.
A G3 egy rettenetesen jó TV!
Új hozzászólás Aktív témák
- Energiaital topic
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- OpenMediaVault
- Milyen TV-t vegyek?
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Tőzsde és gazdaság
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Képregény topik
- PlayStation 5
- Projektor topic
- További aktív témák...
- SAMSUNG (QE55S95BATXXN) 140CM 4K OLED SMART PRÉMIUM ! AKCIÓ!
- SAMSUNG (QE65S90CAT 165CM 4K Q-OLED SMART PRÉMIUM ! AKCIÓ
- Karácsonyi Akció ! PHILIPS Ambilight 48OLED759/12 4K OLED Smart 120Hz Gaming TV
- ÚJ Samsung OLED 4K 83S90F Vision AI Smart TV (2025) 55S90F 65S90F 77S90F 3év ÁRGARANCIA
- Újszerű Samsung OLED QE77S90DAT(2027 Decemberig Garis) 195cm
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B150M i5 6402P 8GB DDR4 500GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Rampage SHIVA DeepCool 400W
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3940, 100% Akksi
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- TP Link HS100 Távolról vezérelhető Wi-Fi-s dugalj (Smart Plug)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Vhiktor