Hirdetés
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
daneel_hu
addikt
válasz
Pro Koryak
üzenetére
900e volt a 65AF8, a 65E8PLA pedig 950e.
Utóbbi fém és üveg, csak a talp teteje aluutánzat, még jó, hogy nem a fröccsöntött SONY-t választottam.
Nekem egy 900 rugós tévé ne legyen fosszar műanyagból, igen - a kerete sem. Vagy ha már mindenképpen műanyag, akkor legalább ne látszódjon annyira, hogy gagyi. (lehet az igényes is)Egyébként a 65AF9 az szép és igényes kivitel, de nem ért meg 250e felárat.
Mivel egy 65 colos tévé kikapcsolt állapotban is hatalmas, nálunk fontos, hogy jól nézzen ki és passzoljon a nappaliba.
Mellesleg hacsak nem W7 vagy W8-modellt vettél akkor látod a tévé oldalát. Legalábbis kikapcsolt állapotban bőven láthatod.
Még akkor is ha falra szerelted.De mások vagyunk, így van ez jól.
Mások az ízlések, fura lenne ha mindenkinek ugyanaz tetszene. -
dgyuri0123
nagyúr
válasz
Pro Koryak
üzenetére
"kintről" nézve tűnik gagyibbnak."
Ezt kizárólag a finnyáskodók kedvéért írtam, mert nekem sincs semmi bajom a Panával sem a Sonyval anyaghasználatot illetően. Az LG szeret "cicomázni", míg a Pana inkább letisztult, a Sony meg dizájnos.
(#26769) daneel_hu: KIA? Azért a 6-8 millióért autót is lehet már kapni... Amelyik meg 4 milla, abban a motor csak egy vicc, a felszereltséggel együtt. Arról nem beszélve, hogy csörög-zörög a beltér és vannak hibák rendesen.
-
renatto
őstag
válasz
Pro Koryak
üzenetére
Én körbe tudom járni a tévémet.
Nem mintha emiatt az döntené el a tv vásárlást, hogy milyen a hátulja. Nem mellesleg a mostani hátulja fehér, míg körülötte minden fekete. 
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Jó áron eladó Lenovo ThinkPad T14s Gen 3/i5-1240P/16 GB/256 SSD/FHD+/IPS/Garancia/
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB Deep Blue Karcmentes állapot 100% akku (93 ciklus)
- 500GB, 320GB, 250GB notebook 2,5" HDD-k. Több db. (100/100%)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Még akkor is ha falra szerelted.
Nem mintha emiatt az döntené el a tv vásárlást, hogy milyen a hátulja. Nem mellesleg a mostani hátulja fehér, míg körülötte minden fekete. 
Vhiktor