Hirdetés
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
daneel_hu
addikt
válasz
kopi72
üzenetére
Akkor sajna lehet megszívattak, keserves tanulópénz lesz ebből.

Mert hiába nem azt rendelted, nem fogod tudni bizonyítani, hogy az árut sértetlenül vetted át... ergo ők arra bazíroznak majd, hogy ugyan nem ezt rendelted, de nem tudod visszaszolgáltatni sértetlenül a téves árut.
Nem véletlenül kötöttem MM-ben biztosítást az e8-ra, pont ilyenekre jó.
Ha kettétört volna a tévé a taxiban míg hazahozzuk (saját kocsiba be se fér), akkor perkál a biztosító.
Sőt ha később sikerül eltörni, akkor is legalább az avultatott árat, de fizeti.
(annyit kell bizonyítanom, hogy nem a 12 év alatti kölykeim közül törte el valamelyik)Mi volt ez?
Royal HW?
Blekk Frájdéj?
Istenem...
-
renatto
őstag
válasz
kopi72
üzenetére
Hogy derül ki kibontás után, hogy nem ezt a tévét rendelted?! A dobozán csak rajta volt, meg a papíron amit átvettél?!
Én simán felhívnám a boltot és elmondanám ahogy történt és hogy sérült volt a készülék. Ha teljesen érdektelen a számukra, felhívnám a fogyasztóvédelmet, majd ha az sem polgári peres út, de azt a fogyvéd amúgy is megmondja mit lehet tenni. Legalábbis én azért foggal körömmel kapaszkodnék a lehetőségekbe...
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 256,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 15 128GB Black használt megkímélt 100% akku 6 hónap garancia
- Itachi! Felsőkategóriás Gamer PC! Csere-Beszámítás! R7 9800X3D/ 9070XT / 32GB DDR5 / 2TB Nvme SSD
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Apple Watch 9 GPS + Cellular 45 mm
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Vhiktor