- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- Poco M3 - felújított állomás
- Térerő gondok, tapasztalatok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gsx-rr
veterán
válasz
dgyuri0123 #11900 üzenetére
Az emberek masik resze meg mar csak azert jar moziba ,mert szeretne minel hamarabb megnezni a filmet,kozben meg az jar a fejeben,hogy majd milyen jo lesz otthon ezt megnezni
-
Partizan182
senior tag
válasz
Avengers 2t hogy sikerült HDRben csekkolni tekintve hogy csak SDRben jelent meg? Vagy ez unrelated?
-
Partz
senior tag
válasz
"Dehogynem zavar. Engem pl. ha valami annyira műanyag lesz tőle, mint a HDR, akkor köszi de nem kell."
Na ebből világosan látszik, hogy fogalmad sincs miről beszélsz.
Szerinted kifog halni, mert ez így működik. Van egy előre lépés képmegjelenítésben, aztán visszalépünk. Szüntessék már be a színes tévét, mert a fekete-fehér szerintem meg jobb, kb ez a szint. De megnyugtatlak, előbb fog jönni a HDR12+ a 8K felbontás mellé mint, hogy "megszüntetnék".
-
krx21
nagyúr
válasz
Te ilyenkor nem a Hdr-ről beszélsz, hanem a beállításokról. Illetve az adott TV hdr beállításairól.
Több színnel mindig valósághűbben lehet ábrázolni, az hogy éppen egy kiemelt HDR TV színei nem tetszenek, az nem a HDR hibája...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Iphone 15 Plus 128GB Pink Dobozos 12 Hónap Garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest