- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Milyen okostelefont vegyek?
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
cudarz
tag
válasz
proly01 #29210 üzenetére
Ha tudsz várni egy hetet, elmondom milyen a 803, kedden jön meg. Rengeteget olvastam róla, a konklúzió az, hogy az OS egy kalap kaki a többihez képest (de azért nem egy rémálom, mint ahogy sokan lefestik) de a képe a drágább oledekkel egyenrangú (valamiben jobb, pl. általános képélesség, mozgás folyamatossága) valamiben gyengébb (HDR esetén sötétben pár részlet elveszik). Én a saját rendszerét nem tervezem használni, TV-t set top box-al, Blu Rayeket egy erős media lejátszóval küldöm rá, tehát gyakorlatilag csak megjelenítőként fog szerepelni. Így az elvárásom az, hogy ami rossz benne, azt nem is fogom használni, ami jó, azt viszont igen, összességében olcsóbban mint a konkurencia. Ha nem jön be egy hét után, visszaküldöm.
Egyébként a képi hátrányokat elvileg az idei modell, a 804 javítja, az előzetes tesztek alapján, amiből még kevés van, esélyes arra, hogy bajnok legyen idén. Az OS nem tudom, mennyit fejlődött, valszeg nem sokat. MM-ben már elő lehet rendelni egy valag pénzért.
A vicces az, hogy a 2011-es csúcs Philips LED tévémmel ugyanez a baj. Béna, lassú OS, a mai napi dícséretesen helytálló full HD kép mellett. Úgy néz ki, hogy a Philipsnek a szoftver mérnökei nem túl ügyesek.
-
daneel_hu
addikt
válasz
proly01 #29210 üzenetére
Ha neked ennyire fontos az ambilight akkor vedd a Philips-et.
Bár fogalmam sincs mire jó ez, gyakorlatilag fényszennyezés az oled-fekete mellé.Az oled tök sötétben üt a legnagyobbat, mert a fekete akkor is fekete, bárhogyan is nézed.
Ezt az élményt csökkenti az ambilight, ráadásul egy mesterséges csicsa ami + elveszi a figyelmed a képernyőről.Azt mondanám, hogy megértem ahol ezt jónak tartják, de oled esetében én nem tartom túl jó ötletnek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BenQ PD-2700-U Monitor - Designer 4K 27"
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD 2060 Super 8GB Zalman Z9 Plus Enermax 750W
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250 i5 6600 16GB DDR4 256 SSD 500GB HDD GTX 1050 2GB Zalman Z1 Njoy 550W
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest