Hirdetés
- OnePlus: Settle Down, nem megyünk sehova
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Kicsinálja az S26 Ultra a fóliagyártókat
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Itthon is elérhető a OnePlus 11 és a Buds Pro 2
- Luxuspóráz: okosláncot akasztana a nyakadba az Apple
- Netfone
- iPhone topik
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
timurlenk07
lelkes újonc
Sziasztok!
Dzsoj napok vannak, és az akciókat böngészve a régóta nézett LG C22 567k-ért hazavihető volna [link] de mindeközben szembejött, hogy az Euronicsban még elérhető a C12 is 435k-ért [link] Csak hogy bonyolítsam a saját dolgomat, szeretném a 0%-os kölcsönnel megvenni, bármelyiket is választanám, a MM-ban ezt 22 hónapra adnák, Euronicsban meg 10 hónapra, és ha nekifogok matekolni, az inflációval korrigálva jelenértéken így kb. 500k volna a C22 és 400k a C12.
A kérdésem: Szerintetek melyik TV éri meg jobban? Van annyi különbség a két készülék közt (fényerőben, frissességben, pl. szoftver updatek hogy szebb/tartósabb legyen a képe), hogy megérje a C22 azt a plusz pénzt? Egy olyan szobában lenne, ahol bár világos van, soha nem sütne rá a nap direktben. Főleg játékra, streamingre és (foci)meccsnézésre használnám, tehát lenne sok király kontent ami 4K HDR és sok buta is, utóbbiaknál ha jól tudom elég sokat számíthat az SDR módban a fényerősség amiben meg tudtommal határozottan jobb a C2. De én csak egy egyszeri TV vásárló vagyok aki szeretne 10 évig egy király TV-t nézni, kíváncsi volnék bárki nálam szakibb embernek a véleményére

Bónuszkérdés: A C21 az fekete, a C22 az szürke, és ennyi a különbség? Élőben a C21-et láttam kiállítva (legalábbis ezt írták ki), az nekem elég szürkének tűnt, emiatt csak még jobban összezavarodtam

Új hozzászólás Aktív témák
- OnePlus: Settle Down, nem megyünk sehova
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Linux kezdőknek
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Milyen egeret válasszak?
- EAFC 26
- Milyen légkondit a lakásba?
- Léghűtés topik
- További aktív témák...
- Lenovo T14 Thinkpad Gen3 WUXGA IPS i5-1245U vPro 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Beszámítás! X870 /R9 9950X / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 2TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitedesk 800 G4 SFF számítógép - i5 8500 16GB DDR4 256GB SSD Intel UHD 630 250W W11
- Nvidia Quadro FX570
- OnePlus Pad Go Green nagy kijelző, könnyű hordozhatóság 8/128 GB Használt, karcmentes 3 hó
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs

Vhiktor