Hirdetés
- Fotókon a Samsung Galaxy A57
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Vivo X200 FE – fenséges méret
- HMD Watch X1, Watch P1 és DUB széria: új viselhető kütyük a HMD-től
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Apple Watch
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lincoln76
aktív tag
válasz
Zsömica
üzenetére
Pontosan tudtam, hogy ilyen választ fogok kapni. Képet már nem mersz csinálni, csak a szád jár állandóan. Ha esetleg mégis úgy döntesz, hogy az általam kért fotókat megcsinálod, előre jelzem, hogy azonnal észreveszem, ha manipulált lesz. Tehát 1.5 és 100%-on oldalról jöhetnek a képek, addig minden ilyen írásod csak egy nagy lufi a "teljesen homogén" panelodról.
Viszont, ha tényleg homogén, én leszek az első, aki megkövet, addig meg marad a véleményem, hogy csak magadat győzködöd meg mást, akiknek több pénze van tévét venni.
b. fórumtárs véleményével viszont mindig egyetértek. Sok igazaságot ír le mindig.Én azért nem teszek be képet, mert leírtam, hogy az enyém TT és VB-és is, a Panasonic-ról meg már raktam be képet, homogén, erről ennyit. Hogy kell befejezni a mondatokat? Így..!
Hol a francban tanítják ezt az írás befejezést? ..! ..! ..!
Szép hétvégét...!
Új hozzászólás Aktív témák
- Használt, karcmentes Google Pixel 9 Pro Fold Obsidian színben, 256 GB tárhellyel és 6 hónap garanciá
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB Fractal Design Pop Air RGB 850W
- Dell Latitude 5330 - 13,3" touch, i5-1245U, 16GB RAM, SSD, EU bill., jó akku, számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Vhiktor