Hirdetés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- CES 2026: Dugd rám a telefonod, megmondom ki vagy!
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Google Pixel topik
- Két kinyithatós Oppo is érkezhet idén
- MIUI / HyperOS topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
AZ általad linkelt tesztből:
"so you need to manually change it to 'Native' when you start watching HDR content. This setting results in the widest color gamut the TV can display, but it also clips in some places and many colors appear oversaturated, so it's not very accurate. With the Color Space set to 'Auto', colors in HDR are far more accurate and there's less clipping, but it only covers about 75% over the Rec. 2020 color space.Mindegyik Tv szerintem jó és hétköznapi felhasználásban mindegyiknek megvannak a maga gyengeségei és erősségei mondom ezt Philips tulajként, mi is én is kaptunk meleget hideget,de az ember rájön idővel hogy saját magának kell elégedettnek lennie a választásával, nem másnak az enyémmel.
Nekem egy barátom karácsonyra vett egy 65" verziót a samsungból, az én TVmen felbuzdulva, imádja sokat tesztelgettem, segítettem neki beállítani, jövő héten megy hozzá az emberke beállítani aki nálam is volt . Például számomra sokkal nagyobb előny az én TV mel szemben hogy mind a 4 port teljes értékű HDMI 2.1 a Samsungon,de a Dolby Vision miatt inkább erősítőt cserélek amin több HDMI 2.1 bemenet van..
Új hozzászólás Aktív témák
- Goddess of Victory:Nikke
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Parkside szerszám kibeszélő
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gumi és felni topik
- Hardcore café
- World of Tanks - MMO
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy XCover 5 / 4/64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7670 i9-12950HX 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 12GB 1 év gar
- Keresünk iPhone 12/ 12 Mini/ 12 Pro/12 Pro Max
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 10700 / 32GB DDR4 / RX 6700XT 12GB / 512 SSD + 1TB HDD
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 9000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Vhiktor