- Mobil flották
- Az Apple állítólag tovább halasztja a Gemini segítette Siri bevezetését
- Szintet lép a Xiaomi Apple másolásban?
- iPhone topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- MIUI / HyperOS topik
- Különleges élményre invitál az Apple
- Újabb részletek a Galxy S26 Ultra privát képernyőmódjára vonatkozóan
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tyrone89
senior tag
Szerintem abban egyetért mindenki hogy akinek oledje van pazar képminőséget láthat. Valószínű hogy nem véletlenül drágább a Pana vagy a Sony oled, hanem mert tényleg van hozzáadott plusz képminőség terén, főleg ha az ember egymás mellett láthatja őket. Nyilván nem tudom hogy mekkora, hisz otthoni körülmények között LG-t láttam csak, mert LG-m van. Ettől függetlenül elismerem hogy jobb lehet a megjelenítése egy Panasonicnak vagy Sonynak. Nem véletlen rengeteg tesztben ez a két gyártó a nyertes oled fronton. (nyilván lehet sok review fizetett is..) de akkor sem legyek hordják össze ezeket az eredményeket. Egyébként ha már LG...nekem személy szerint 65C9 van. Mivel nincs más összehasonlítási alapom egy EG910V oleden kívűl, tökéletesen elégedett vagyok vele. (Tervezem is kalibráltatni a közeljövőben) A C1 biztos hogy nagyon jó tv, főleg ár/érték viszonylatban, de nem mindenben előrelépés pl a C9-hez képest...Gondolok itt DTS hiányára..bár ez nem feltétlen szempont, hisz van médialejátszó stb ilyen dolgokra, de kellemetlenség. Ahogy a C9 még le tudja játszani a Dual Layer Dolby Vision-t, a C1 már nem, ahogy a CX sem tudta már. Viszont gaming-ben vitathatatlanul jobb a C1. Szóval van pro-kontra minden tv-nél.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG OLED65B42LA 3 ÉV GYÁRTÓI GARANCIA
- LG (77C47LA) 195CM 120HZ 4K OLED PRÉMIUM ! AKCIÓ! UJ MODELL
- LG OLED55G42LW OLED evo 3+2 ÉV GYÁRTOI GARANCIA
- Sony AG9 Master Series OLED (55") GARANCIÁLIS 2026.06.15-ig! Panel futási idő igazolt 2460 óra!
- SONY (XR-55A80L) 140CM QD-OLED 120HZ SMART PRÉMIUM ! AKCIÓ!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A52s 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 66921Ft+ÁFA
- BESZÁMÍTÁS! MSI B760M i5 14400 16GB DDR5 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Lian LI LANCOOL 207 GIGABYTE 750W
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Vhiktor