- Yettel topik
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- iPhone topik
- Megérkezett Európába az Oppo vékony órája
- MIUI / HyperOS topik
- Garmin topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Poco M8 Pro 5G gyorsteszt
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
belashx
senior tag
No, bejelntkezem ide, bár még nincs OLED tv-m.
A jelenlegi off tv (TCL 55C715) szervizben van, azt mondják, hogy nem fogják javítani, de még nem rendeződött le, csak telefonon jelezték. Ha már csere, akkor minőségi, és méretbeli cserét is tervezek. Elolvastam az utolsó 5e hozzászólást, így kialakult bennem, mit is szeretnék.
LG 65" C1 vagy
Philipps 65" 806Van egyéb típus, ami még szóbajöhet ezen az árszinten, csak elkerülte a figyelmem?
Nincs játék, inkább YT, streaming és filmek, tv-adás ritkán.Hezitálok, melyik legyen a fentiek közül. Ambilight nrm igazán számít, inkább a valószínűleg jobb minőségű panel, a kevésbé agresszív ASBL, és az Android miatt hajlok a 806-os felé, az LG-nél a kevésbé körülményes szerviz a (nagyon) jó pont + talán nagyobb fényerő, pontosabb kép kalibrálás nélkül. A zasszonyt már felkészítettem, hogy lehet párszor megfordul a szerviz, mire minden összeáll.
Médialejátszási képességek sem számítanak, mert azt megoldom az Ugoos AM6Plus-on. Hangzásbéli képességek sem számítanak, mert nincs házimozi szettem, "csak hifi", de arra rá lesz kötve.
Szóval ki, mit javasol?
(Nem szeretnék vitát, de hátha van még pár tipp, ami felett elsiklottam.)
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 6S/6S Plus szerviz alkatrészek, készletről akár másnapra!
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 4500 8GB DDR4 250GB SSD GTX 1650 4GB Rampage SHIVA DeepCool 400W
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z170 Deluxe Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Vhiktor