Hirdetés
- Magisk
- Az év utolsó napján előbújt pár Galaxy S26 dummy
- MIUI / HyperOS topik
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel topik
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
szasanyi
félisten
válasz
janos666
üzenetére
Konzolt alapvetoen a jatekfelhozatal alapjan valaszt az ember - en biztosan, de hidd el sokan masok is.
PS exclusive cimek szamomra kihagyhatatlanok, mert minosegben es tartalomban egyarant kivaloak. Viszont az XBOX excl-ek nekem nem jonnek be, igy a VRR bar egy jo dolog, a fentiek miatt only PS5 (es elobb-utobb arra is erkezik a VRR support).FLx - nekem a 60% a meg eppen elfogadhato (vilagosban kicsit keves is, nemhogy 25 amit a szakik ajanlanak
) a Contrast 85 mig Gamma 2.2 ill. Powersaving OFF Tobbi beallitas gyari alapertelmezett, es ha barmint ezeknel lentebb veszek az nem jo.
Új hozzászólás Aktív témák
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- BESZÁMÍTÁS! Asus VG27AQL3A 27 180Hz IPS QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
- ÚJÉVI AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
PS exclusive cimek szamomra kihagyhatatlanok, mert minosegben es tartalomban egyarant kivaloak. Viszont az XBOX excl-ek nekem nem jonnek be, igy a VRR bar egy jo dolog, a fentiek miatt only PS5 (es elobb-utobb arra is erkezik a VRR support).
) a Contrast 85 mig Gamma 2.2 ill. Powersaving OFF Tobbi beallitas gyari alapertelmezett, es ha barmint ezeknel lentebb veszek az nem jo.
Vhiktor