- Yettel topik
- iPhone topik
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Redmi Note 15 Pro+ - több plusz, mint mínusz
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
szasanyi
félisten
válasz
janos666
üzenetére
Konzolt alapvetoen a jatekfelhozatal alapjan valaszt az ember - en biztosan, de hidd el sokan masok is.
PS exclusive cimek szamomra kihagyhatatlanok, mert minosegben es tartalomban egyarant kivaloak. Viszont az XBOX excl-ek nekem nem jonnek be, igy a VRR bar egy jo dolog, a fentiek miatt only PS5 (es elobb-utobb arra is erkezik a VRR support).FLx - nekem a 60% a meg eppen elfogadhato (vilagosban kicsit keves is, nemhogy 25 amit a szakik ajanlanak
) a Contrast 85 mig Gamma 2.2 ill. Powersaving OFF Tobbi beallitas gyari alapertelmezett, es ha barmint ezeknel lentebb veszek az nem jo.
Új hozzászólás Aktív témák
- Újszerű Samsung NVMe m.2 PM9A1 512GB 27% ÁFA
- Xiaomi Redmi 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Panasonic LUMIX G 25mm f/1.7 ASPH objektív
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550 R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 Ti 8GB CM MasterBox MB520 TT 750W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG B760 i9 14900K 32GB DDR5 1TB SSD Asus ROG RTX 3090 24GB Zalman Z1 1000W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

PS exclusive cimek szamomra kihagyhatatlanok, mert minosegben es tartalomban egyarant kivaloak. Viszont az XBOX excl-ek nekem nem jonnek be, igy a VRR bar egy jo dolog, a fentiek miatt only PS5 (es elobb-utobb arra is erkezik a VRR support).
) a Contrast 85 mig Gamma 2.2 ill. Powersaving OFF Tobbi beallitas gyari alapertelmezett, es ha barmint ezeknel lentebb veszek az nem jo.
Vhiktor