Hirdetés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
- Kijavították az iPhone Air legfőbb hibáját
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Milyen okostelefont vegyek?
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Honor 50 - apám nevében
- Poco F8 Pro – titkos favorit lehet belőle
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
newguy9000
csendes tag
Ma a PlayStation topikban egy kolléga megemlítette, hogy nincs megelégedve a TV-je hangszórójával, ezért vásárolt hozzá külső hangszórókat. Azt válaszoltam neki, hogy én viszonylag elégedett vagyok a C1-em hangjával, ennek ellenére valami mégis megmozdult bennem, ezért elkezdtem soundbarokat nézegetni.
Az lenne a kérdésem, hogy aki vett B vagy C szériás TV-hez soundbart és a TV-je nem konzolon van, ő hogy oldotta meg azt, hogy a soundbar ne takarja ki a TV képernyőjének az alját?
Nem is értem a koncepciót, hogy mit gondolt az LG, mert az összes promó képen falra rögzített TV-knél látom csak a soundbart egy állványon elhelyezve. Ez számomra azért tűnik furcsának, mert ugye a G széria lett erre a célra kitalálva, az összes többi eredetileg megáll a saját lábán.
És azért csak a G széria képviseli a kisebbséget. Vagy csak ahhoz dukál külső hangszóró? A többi típust vásárlók pénze már nem is kell nekik? 
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- iPhone 15 Plus 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4271
- Playstation 4 Slim 1 TB kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Apple iPhone 11 128 GB Lila 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Dell 14 Latitude 5430 FHD IPS i7-1255U vPro 4.7Ghz 10mag 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 LTE Garancia
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
És azért csak a G széria képviseli a kisebbséget. Vagy csak ahhoz dukál külső hangszóró? A többi típust vásárlók pénze már nem is kell nekik? 
Vhiktor