- Maradt 46 mm a Xiaomi Watch S5, de nőtt a kijelző
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Google Pixel topik
- Motorola Moto G06 Power – nagyfater új zakót vett
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- MWC 2026: Műholdakkal tömné ki a Telekom a lefedettségi réseket
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Krisztian101
tag
válasz
magnum81
üzenetére
Szia!
Én azért megértelek! Ha kinézel valamit és azt szeretnéd, de nem azt kapnád.
Annyi okosat tudok mondani, hogy volt már LCD-m, Plazmám és nemrég vettem egy LG 55BX-et. Ez a Tv egy csoda!!! Semminek nem érzem hiányát! Van elég fényerő, gyönyörű a képe. Én kalibráltattam a MM-ban, nekem ez így tetszik is. Mindenre is használom! Netflix, PC-ről filmek, youtube, PS4, PS3. Játékoknál is leesett az állam, ott nagyon durván dob a képminőségen az OLED, de a filmeknél is, meg mindennél is! Egy ideig nem is tudtam a tartalomra figyelni, csak hogy hu meg ha! És nekem az 55” is elég, de simán bevállalnék 65”-osat belőle, pedig kb 2 méterről nézem.Szóval nem mell félni szerintem a BX-től, álleesős lesz, elhiheted!!
Új hozzászólás Aktív témák
- Prémium iPhone 15 Pro Max 256 GB tárhellyel, 100%-os akkumulátorral (5 ciklus) és 6 hónap garival
- ÚJ akksi! GigaAKCIÓ! Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 Intel i7-11850H 32GB 512GB Nvidia RTX A3000 1 év gar
- 5G Lenovo ThinkPad P14s Gen 3 Intel Core i7-1280P Nvidia T550 32GB 1000GB 1 év teljeskörű garancia
- AKCIÓ! Apple MacBook Air 15 M4 32GB RAM 1TB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- iPhone 11 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4305, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Vhiktor