Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- One mobilszolgáltatások
- One UI 7 frissítés: volt, nincs
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Telekom mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wellin9
tag
Sziasztok
Beégéssel kapcsolatban lenne két kérdésem felétek. Interneten elég felemás a megítélése a dolognak, illetve természetesen az idei modellekről ( LG CX) még annyi információ sincs, mindent szeretek eredeti hanggal nézni, így álltalában felirattal nézem őket, Netflixen tudtommal lehet a felirat színén változtatni, de például játékokban én még nem találkoztam ezzel, mekkora veszélynek teszem/tehetem ki a készüléket, viszonylag változatosan nézem ezeket a tartalmakat, naponta felváltva max 3-4 óra/per nap, bár egy játék több hónapig is megy nálam, az nem tudom, hogy kimeríti-e a változatos nézés fogalmát, amennyiben hosszú ideig , de egymás utáni nap nem megy az a tartalom.
A másik kérdés az a beégés miatti garancia, foglalkoznak-e ezzel vagy sem, erről van-e itt valakinek tapasztalata, neten ugyan úgy kering ilyen hír meg olyan hír is?
Új hozzászólás Aktív témák
- Projektor topic
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- S.T.A.L.K.E.R. - StalkerSoup és Narodnaya Solyanka
- A világ legrosszabbul őrzött titka lett az új Ryzen Threadripper sorozat
- One mobilszolgáltatások
- Fűnyíró topik
- Asustor NAS
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- Windows! Logitech Mx Keys Magyar!
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti / 1TB SSD / 32GB DDR4
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest