Hirdetés
- VoLTE/VoWiFi
- Huawei P30 - kell ennél több?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- A Deezer zenei kínálatának 18 százalékát már AI generálta
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
calavera79
csendes tag
Sziasztok!
Két visszaküldött hibás (zúgó táp) Samsung 55Q80t után vettem egy LG OLED55BX3LB tv-t, és mielőtt ezt is visszaküldöm, gondoltam megkérdezem hátha tapasztaltatok már hasonlót és van valamilyen triviális megoldás.
Bármilyen forrásból nézett anyag esetén a jobb oldali hangszóróból (és csak a tv hangszóróból, erősítőnél nem) a rendes hanghoz társul valamilyen mély-halk-dobozhang szerű nyekergés. Beszédnél nagyon jól meg lehet figyelni, a nyekergés hang egyébként követi a kimondott szavakat, nehéz leírni pontosan, de olyan mintha pl a jobb oldalon lenne két hangszóró, az egyikből normálisan jönne a hang, a másikból ugyanaz a hang jönne csak ilyen rosszul.
Próbáltam lefogni a műanyagokat hátha rezonál valami. Hangbeállításokkal is kipróbáltam már kb mindent, de nem segített.
Ötlet esetleg valakinek?
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple TV eladó
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf Gamer laptop! R5 3550H / GTX 1650 / 8GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest