Hirdetés
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Android szakmai topik
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
blakey
titán
válasz
Csandi
üzenetére
Azért, mert az IT-ban így használják még nem helyes, nem értelmetlen lefordítani, pont, hogy értelmes. Ékezettel használni angol szavakat értelmes? Gondolkodjatok egy picit. A sz@rt megmagyarázni bezzeg értelmes és én vagyok a f@sz, hogy beleszóltam. Elnézést, írjatok helytelenül, mert ez a helyes, így szoktátok meg. Hajrá!
De, hogy egy példát hozzak az aktuális kommentből is. Ha azt írta volna, hogy festményszerű, soha nem mondtam volna meg, hogy artifact-ra gondol. - az a te bajod, tanulj meg magyarul, én megtanultam több nyelven is, mégsem használok idegen szavakat, vagy ha igen akkor idézőjel, azzal is lehet használni.Magyar fórumok közül csak ide járok, külföldiek közül viszont többre is. - én is, mégsem használok magyar vagy más nyelvű szavakat. aki használ arra meg rászólnak, hogy angolul, "please".

Ha azt írta volna, hogy festményszerű akkor meg csak néztem volna, hogy az mi. - ezért kéne magyarul írni, de nem megy, viszont a "kontentnénél "az megy. Azt mindenki tudja, hogy mi.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 48"-os Smart OLED TV (2025.-ös) - Dobozában,2026.Júliusig Garival!
- SAMSUNG (QE77S90FAEXXN) 195CM 4K SMART OLED PRÉMIUM ! UJ MODELL AKCIÓ!
- Újszerű LG OLED 65C31LA (2027 Áprilisig Garis)
- PHILIPS 55OLED759 140CM 4K OLED SMART 120HZ ! AKCIÓ!
- LG 55B5 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- ASUS ROG Falchion Ace HFX Magnetic FR
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16G 256GB 1 év garancia
- 27% - ÚJ - XFX Radeon RX 9070 16GB GDDR6 Swift OC Videokártya! BeszámítOK
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- MSI GF65 Thin - 15,6"FHD 120Hz IPS - i5-9300H - 16GB - 1,25TB SSD - Win11 - GTX 1660 Ti - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Vhiktor