- Sony WF-1000XM6 – ez évi etalon?
- Elődje legnagyobb hibáját javítja az iPhone 17e
- One mobilszolgáltatások
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- iPhone topik
- Reklámok kikapcsolása Xiaomi, Redmi és Poco telefonokon
- A Huawei február 26-án globálisan is bemutatja a Mate 80 Prót
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
mucsácsó
tag
válasz
BusinessGuy
üzenetére
Ez szerintem nem teljesen igaz, B9-en is és C9-en is egyaránt ~40 ms körüli input lag van Game mode-on kívül 4K@60Hz-en (ez az érték igazából multiknál parább, single - főleg 30 FPS-es - játéknál belefér még, de kocagémernek sztem abszolút fel se tűnik).
game modeban meg 14-16 ms, azért az elég jó
de interpolationnel tényleg vállalhatatlan a ~100ms, bár nem hiszem, hogy sokan játszanának úgy.. 
plusz amúgy negyedakkorát nem butít a Game mode (meg amúgy vissza is tudsz kapcsolni dolgokat, nincs kiszürkézve), mint bármelyik Samsung QLED az idei Q90T/Q95T kivételével... hiába van szétpromózva a Samu hogy gamer TV és jó input lag, teljesen vállalhatatlan a Game Modejuk, mert a jobb input lag érdekében kikapcsolódik a dimming zóna vezérlés és mosottszar lesz a kép - SAJNOS
legalábbis a tavalyi R-es szériáknál ez mind jelen van, ezért se azt vettem, pedig nagyon szemeztem velük.. televan a youtube meg reddit videókkal róla.
Új hozzászólás Aktív témák
- Spórolós topik
- Érdemes elővenni a Diablo II-t: érdekes újdonságot kap a játék
- Elképzelhetetlen sebességre kapcsolt az Anthropic
- Melyik tápegységet vegyem?
- Százmilliárd dolláros AI-fegyverkezésbe kezdett az Amazon és a Google
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- Futás, futópályák
- Az elmúlt 30 év legjobb processzorai
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- További aktív témák...
- SONY (XR-55A80L) 140CM QD-OLED 120HZ SMART PRÉMIUM ! AKCIÓ!
- LG (77C47LA) 195CM 120HZ 4K OLED PRÉMIUM ! AKCIÓ! UJ MODELL
- LG OLED55G42LW OLED evo 3+2 ÉV GYÁRTOI GARANCIA
- LG 48C5 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- Panasonic TX-65MZ700E 165CM 4K 120HZ SMART OLED TV ! AKCIÓ!
- Beszámítás! Asus Zenbook 14 UX425EA 60Hz notebook - i7 1165G7 16GB DDR4 512GB SSD Intel Iris Xe W11
- MSI 17 Pulse FHD IPS 144Hz i7-13700H 14mag 16GB 512GB SSD Nvidia RTX 4060 8GB 140W Win11 Garancia
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 32GB 512GB 15.6" 1 év garancia
- Lenovo Flex 5 - 14.0" Touch WUXGA - Ryzen 3 5300U - 8GB - 256GB - Win11 - Garancia - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
de interpolationnel tényleg vállalhatatlan a ~100ms, bár nem hiszem, hogy sokan játszanának úgy.. 
legalábbis a tavalyi R-es szériáknál ez mind jelen van, ezért se azt vettem, pedig nagyon szemeztem velük.. televan a youtube meg reddit videókkal róla.
Vhiktor