- A Royal Philharmonic Orchestra játssza a Samsung új csengőhangját
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 17 - alap
- Dobjátok a padlóla, le!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fisha
őstag
válasz
Tyrone89
üzenetére
55-ben utazom, nem is szeretnék nagyobbat, mert ott csak még zavaróbbak lennének a mozgási anomáliák. Ez van, sajnos ilyen ultrahighspeed galambszemet kaptam, aminek hasznát nem látom, csak szívok vele.

Azért sajnos nem nagyon van erre a hívságra (így fél évvel a vásárlás után) pénzmag, szóval csak valami nagyon jutányos megoldás jöhet szóba. Azt láttam, hogy nagyon le voltak akciózva az e9-ek (volt aszem 420-ért is), vártam, hogy akad mellé majd egy C9 350-ért valahol, amire lecsaphatok, de ilyet nem láttam. (max telekomos 20 évre fizess elő mindent megoldásban, de az nálam nem opció)nitro: igen, régóta körvonalazódik a probléma, de tutira még msot se tudom, hogy minden b9 ilyen-e. Persze én is tudom, hogy rá lehet vágni, hogy mit vártál, de szerintem ez a szintű hibázás nem hozza azt a minimális szintet, amire rá lehet mondani, hogy ezzel a képességgel rendelkezik a TV. Ha kétpercenként szétesik egy arc, akkor az nem élvezhető. Csak akkor ne legyen ráírva, ne legyen benne a menüben, mert ez így szerintem átverés.
Új hozzászólás Aktív témák
- Horgász topik
- A Razer új klaviatúra-zászlóshajóját meglátva biztos félrenyeled a teát
- A Royal Philharmonic Orchestra játssza a Samsung új csengőhangját
- OpenWRT topic
- total90: SSD és HDD árak 2026-ban – most kell vásárolni, vagy várni 2028-ig?
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- The Elder Scrolls V: Skyrim
- Autós topik
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
- M2 // NVME // 64GB // 128GB// 256GB // 512GB //
- Kolink PCIe 5.0 x16 Riser kábel 90 -os hajlított csatlakozóval (300 mm)
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 505+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- Samsung Galaxy Book PRO 2 /i7-1260P/16GB/512SSD/AMOLED/13.3/Intel Iris Xe/Gari
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Vhiktor