Hirdetés
- iPhone topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Íme az új Android Auto!
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- MIUI / HyperOS topik
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Poco F8 Ultra – forrónaci
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
chros
őstag
válasz
Archttila
üzenetére
Pontosan
Ezert lett itt is LG. A gond az, hogy mar nincs 65C9 (Mo-n, ha jol tudom), es a CX meg draga nagyon, varnod kell meg jo-par honapot, hogy beessen az ara 600 korulire. Februar-Aprilis kornyeken a legolcsobb altalaban a kifuto modell.
Meg annyit, hogy vannak bajok LG-n is HDR10-el PC modban (posterization, banding sotet reszeknel), de en igy nezem chroma 4:4:4 miatt PC-rol.@salapp: nem zavar a black crush, mert nalam nincs a 65B8-on (regi firmware-rel)!

Mas baj van, az zavar (lasd fentebb), de mint latszik, nincs tokeletes TV sajna. Ha lenne, azt vennem...
@daneel_hu: mar regebben irtam, en meg nem lattam olyan HDR anyagot, ami ne lett volna jobb, mint az SDR parja! Es lattam mar rengeteget!!!
Új hozzászólás Aktív témák
- LG OLED 65 G4 - 165cm, 4k - szépséghibás - ÁRON ALUL
- LG 55B5 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- ÚJ Samsung OLED 4K 65S90F Vision AI Smart TV (2025) 55S90F 77S90F 83S90F 83S90D 3év
- LG OLED 55 G2 okos TV - 139cm, 4k - színkalibrált
- LG 48C5 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- KFA2 8 GB GeForce RTX 3070 Ti - garanciával
- Samsung Galaxy S25 Ultra 5G 12/256GB Titanium Black használt, szép állapot 6 hónap garancia
- 27% - GIGABYTE RX 7900 XTX GAMING OC 24GB GDDR6 Videokártya! BeszámítOK
- Playstation / Nintendo / Xbox konzolok Okosítása és Javítása - PS4 "okosító" lemez kapható!
- Sennheiser HD650 fejhallgató
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Ezert lett itt is LG. A gond az, hogy mar nincs 65C9 (Mo-n, ha jol tudom), es a CX meg draga nagyon, varnod kell meg jo-par honapot, hogy beessen az ara 600 korulire. Februar-Aprilis kornyeken a legolcsobb altalaban a kifuto modell.
Vhiktor