Hirdetés
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Yettel topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Magisk
- 7600 mAh-s az aksi az iQOO új mobiljában is
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dadan01
senior tag
Nekem most lett meg a B7 az Edigitaltól. Az elmúlt 3-4 hetet ennek a fórumnak és egyéb tesztek olvasgatásával töltöttem, de az a meglátásom, hogy minden vélt vagy valós hiba durván túl van lihegve. Ez a röcögés az egyik legjobb példa, valóban jelen van, de a H6400-as samun is röcögött, ha kikapcsoltam a szappanoperásítás funkciót. Azt pedig ezen a tévén hatványozottan kiiktattam, mert még 2-es fokozaton is szédítő. Nincs tökéletes tévé, se plazma se oled, de amit azért a kevés röccenés tolerálásáért kapsz, azt más nem adja. Érdekes, de az első órában egyáltalán nem estem hasra a képtől, rtings alapján beállítva még kevésse. De ahogy teltek-múltak az órák, úgy vettem lejjebb az oled fényt, és tetszett egyre jobban, amit látok. A nap megkoronázása pedig a John Wick HDR verzió kikölcsönzése és megtekintése volt. Itt mondanám azt, hogy aki szerint mókusvakítás és felesleges a hdr, nézze meg ezt a filmet, szinte erre van kitalálva az a sok sötét jelenet, fényes torkolattüzekkel és reflektorokkal.
Nem kell hezitálni, pénztárca kinyit, majd örül
ui Ami csalódás, az a Dolby Atmos hangsáv lejátszásának megtagadása, pedig elvileg támogatja.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ Samsung OLED 4K 65S95F Vision AI Smart TV (2025) 55S95F 77S95F 83S95F 3év
- Philips 55OLED909/12 4K OLED+, Ambilight, 144Hz, B&W hang PRÉMIUM TV!
- Samsung QE55S90DAEXXH 55" S90D 4K UHD Smart AI 144Hz OLED Gaming TV
- ÚJ, BONTATLAN Samsung OLED 4K Vision Smart TV-k - GYÁRTÓI garanciával
- LG OLED 65G4 - 165cm, 4k - szépséghibás - ÁRON ALUL
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 15 Pro 128GB 100% (1év Garancia)
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával! Upd. 01.15
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4195, 94% Akksi
- Akció! Felsőkategóriás Gamer PC! I9 14900K / RTX 5080 16GB / 32GB RAM / 2TB Nvme SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Vhiktor