Hirdetés
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Luxuspóráz: okosláncot akasztana a nyakadba az Apple
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- A Nothing történelmet emleget, közben új logót mutogat
- Három operációs rendszert kínál a NexPhone
- OnePlus: Settle Down, nem megyünk sehova
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Megjöttek Magyarországra a Redmi Note 15-ök, január 22-től ennyiért kaphatók
- iPhone topik
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
PlanetDada
csendes tag
Megrágtam, megfilóztam, meggoogleztam, megmindeneztem
LG55C9. Utolsó előtti darab az Alzánál 399.000- Nekem a kényelem is számít meg az ökoszizstéma. Ahogy olvasgattam nappali fénynél ennek a legnagyobb a fényereje. Valszeg a Sony jobban skáláz, a Panának természetesebb a képe, de ha itt lesz és nem lesz semmi baja akkor ezek csak elméleti dolgok maradnak.(remélem) Ami nekem fontos lehet, hogy játékra ok, Airplay 2 van (nálam minden apple így ez jó lehet) és talán a hangrendszer is működni fog Airplay 2 támogatással a Bluesound Node 2i médiajátszón keresztül. Annak meg olyan DAC-ja van ami hangban megeszik mindent. Ez is fontos de ha mégse menne Airplay-en a hang van optikai kijárat is. És persze ebben megy az HBO Go is ami kényelmesebb mint számítógépen több lépésben meglépni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- TCL LCD és LED TV-k
- EA SPORTS FC™ Mobile Football
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- Kész, vége, ennyi volt: eladja tévés üzletágát a Sony
- Munkahelyek tízezreit szünteti meg az AI
- Kegyvesztett lehet a Radeon termékskála középső tagja
- További aktív témák...
- PHILIPS 55OLED759 140CM 4K OLED SMART 120HZ ! AKCIÓ!
- Hisense 65A85H 4K Ultra HD Smart Dolby Vision IQ , Dolby Atmos 120Hz Gaming OLED TV
- LG OLED65C41LA OLED evo 3 ÉV GYÁRTÓI GARANCIA
- Philips (55OLED804) 140CM 4K SMART AMBILIGHT OLED !AKCIÓ!!
- SAMSUNG (QE65S95FAT) 165CM 4K OLED 144HZ SMART 2025 CSÚCS TV! AKCIÓ!
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
LG55C9. Utolsó előtti darab az Alzánál 399.000- Nekem a kényelem is számít meg az ökoszizstéma. Ahogy olvasgattam nappali fénynél ennek a legnagyobb a fényereje. Valszeg a Sony jobban skáláz, a Panának természetesebb a képe, de ha itt lesz és nem lesz semmi baja akkor ezek csak elméleti dolgok maradnak.(remélem) Ami nekem fontos lehet, hogy játékra ok, Airplay 2 van (nálam minden apple így ez jó lehet) és talán a hangrendszer is működni fog Airplay 2 támogatással a Bluesound Node 2i médiajátszón keresztül. Annak meg olyan DAC-ja van ami hangban megeszik mindent. Ez is fontos de ha mégse menne Airplay-en a hang van optikai kijárat is. És persze ebben megy az HBO Go is ami kényelmesebb mint számítógépen több lépésben meglépni.
Vhiktor