Hirdetés
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- iPhone topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Macrodroid
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fisha
őstag
válasz
Boy_25
üzenetére
Nekem kb. 1 hónap oledezés után kicsit fura, hogy itt a fórumon főleg a "tintingezés/bandingezés" megy. Nekem ezek annyira eltörpülnek a mozgásmegjelenítés borzalmai mellett, hogy eszembe se jutna nézegetni. Bevallom, kicsit ambivalens lett számomra a plazmáról váltás. Egyrészt tényleg leesik az állam sokszor a dinamikától, (álló)képminőségtől. Másrészt viszont a mozgástól 10 percenként a sírás kerülget. Ráadásul a kettő kicsit össze is függ, mert az extrém dinamika még jobban kihozza a mozgásproblémákat. Pl. Nagyon gyakori, hogy ellenfényben mozog valakinek a feje, ami ehh, a svenkelésnél meg inkább becsukom a szemem.

Nem lenne értelme erről legalább említést tenni a bevezetőben? Nekem jól jött volna.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell XPS 13 9300 i7-1065G7 8GB 512GB FHD+ 500nit! 1 év garancia
- Dell Precision 5750 17" UHD+ touch, i7 10850H, 16-64GB RAM, 6GB VGA, 512GB SSD, jó akku, számla, gar
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Vhiktor