- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Bemutatta a Tecno a Pova Curve 2 5G-t
- Honor 200 Pro - mobilportré
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Telekom mobilszolgáltatások
- Nézegesd az S26 család renderképeit!
- Szintet lép a Xiaomi Apple másolásban?
- Google Pixel 10 és 10 Pro összehasonlító gyorsteszt
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
janos666
nagyúr
válasz
powerup2
üzenetére
Nekem sem küldött ki soha ARV-re DD+ formátumot a Netflix C8-on SPDIF-en, PC-ről HDMI-n (direkt, nem ARC) igen. De lehet, hogy optikain hiába is vártam volna (az 1.3-as AVR nem tud ARC-t). C9-en még nem néztem, C7-re nem emlékszem (azon alig használtam még a Netflix-et). De emlékszem olyanra, mint ha olvastam volna, hogy a 2017-es modelleken még működött, a 2018-asokon pedig nem (és lehet, hogy azokon is csak egy firmware frissítés után tűnt el), de nem tudom, hogy az SPDIF-re, vagy HDMI ARC-re vonatkozott.
(#34799) powerup2 - DolbyVison nincs, de HDR10 van PC-n. Nem igazán fogsz lemaradni kb. semmiről HDR10-el se DV-hez képest, bár szerintem sima DD-vel sem DD+ helyett (hacsak nem Atmos miatt kéne, de személy szerint abban se nagyon hiszek).
Új hozzászólás Aktív témák
- Ingyen és modern rendszerekre szánva tér vissza az Unreal Tournament 2004
- iPhone topik
- Építő/felújító topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Jön a Metal Gear Solid Master Collection Vol. 2, benne az MGS4-gyel is
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- SONY LCD és LED TV-k
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
- Sony AG9 Master Series OLED (55") GARANCIÁLIS 2026.06.15-ig! Panel futási idő igazolt 2460 óra!
- LG OLED65B42LA 3 ÉV GYÁRTÓI GARANCIA
- SAMSUNG (QE77S90CAT) 195CM 4K SMART OLED PRÉMIUM ! AKCIÓ!
- LG OLED55G42LW OLED evo 3+2 ÉV GYÁRTOI GARANCIA
- SAMSUNG (QE65S95FAT) 165CM 4K OLED 144HZ SMART 2025 CSÚCS TV! AKCIÓ!
- Bomba ár! Dell Latitude E6430 - i5-3GEN I 8GB I 128-256SSD I HDMI I 14" HD+ I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol fejhallgatóval garanciával hibátlan működés
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3995, 100% Akksi
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- iPhone 17 White 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok - Számlás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Vhiktor