- iPhone topik
- Garmin topik
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Apple iPhone 17e – mágnesek ereje
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Megérkezett a Samsung Galaxy A37 és Galaxy A57
- Netfone
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Oppo a Vivónak: hagyd otthon a telekonvertert!
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
janos666
nagyúr
Na, hazahoztam az elveszett 55C9-et. Egyelőre gyönyörű darabnak tűnik (se pixelhiba, se látványos tinting, vagy hasonló a szokásos bakikból).
Már a 03.60.30 firmware-el is bekapcsolható, és majdnem működik is a G-Sync, csak néha átvillódzik vele a kép feketébe -> gondolom ehhez kéne a G-Sync Compatible hitelesített LG firmware, amit még csak az amcsik kaptak meg hivatalosan (az EU csak beta tesztverzióban, amit az elállási időszakban még biztos nem fogok feltenni). Azért hagyom frissülni a legújabb hivatalosra és megnézem azzal is.(#34588) allein
Már az 80MHz AC-nek is többet kéne tudnia, de nekem csak 100-as netem van, így nem tudom mivel méregetni (a TV-re nem tudok telepíteni iperf-et, vagy hasonlót szintetikus helyi méréshez). Valószínűleg a SoC-ban is korlátozva van valahogy a dolog (szűk keresztmetszet valami buszon, vagy szűk CPU időkeret, stb).
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Latitude E6410 i5 M560, Nvidia NVS 3100M 512MB GDDR3, 4Gb RAM, 250GB HDD, jó akku, számla gar
- Részletfizetés Kamatmentes 12 havi részlet Acer Predator 18 AI Gamer / Laptop RTX 5070 Ti Ultra 9
- 241 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5060
- 27% - HP All-in-One Desktop PC! Intel Core I5-1335U / 16GB DDR4 / 512GB SSD/ Intel Iris XE!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB - Kártyafüggetlen, Fekete - 1 Év Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Vhiktor