- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Videón mutatják meg a Nothing tervezői a Phone (4a) külső újdonságait
- MWC 2026: telefonból kivehető akciókamerát hoz az Ulefone RugOne
- Megkaptuk az első hivatalos fotókat a Honor Magic V6-ról
- Tényleg kicsit más lesz a Xiaomi 17 Ultra európai különkiadása
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Sötétvörös iPhone 18 Pro, ezüst-fekete iFold?
- MWC 2026: telefonból kivehető akciókamerát hoz az Ulefone RugOne
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Megerősítést kapott a kompakt csúcsmobil OnePlus 15T érkezése
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Mobil flották
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
renatto
őstag
válasz
janos666
üzenetére
"Van aki minden gyűlöli az interpolációt." A sportot kivéve, én pont ilyen vagyok.
Szóval mást nem is tudok azzal nézni és nem is nézek. Tény, hogy interpolációt/BFI-t nem említettem, így ebben igazad van és abban is hogy anélkül azonos, de azt mindig kihangsúlyoztam, hogy gyors sport mozgás esetén értendő, miután az viszont interpoláció nélkül nem az igazi. És ebben a Sony megoldása a legjobb és akármennyi OLED-en nézem (bár LED-en is), mindig a Sony tévéken tűnik a legjobbnak és a tesztek is ezt mutatják.
Az simán lehet hogy más anyagnál pl mozifilm, másik cégnek jobb a megoldása, de azt nem használom és már úgy tűnik a filmkészítők egy része sem javasolja.
Szóval igen, nem fogalmaztam egyértelműen/pontosan, de remélem így már pontosabb.
ui: focit, kézilabdát, teniszt, F1-et amúgy interpoláció nélkül lehet nézni?! Csak azért kérdezem mert lehet ez meg csak nekem nem megy anélkül.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Panasonic 55Z80AEZ 4K HDR Smart 120Hz Gaming TV
- LG 55" G5 OLED evo 4K HDR 165Hz Smart AI Gaming TV
- ÚJ Samsung OLED 4K 65S90F Vision AI Smart TV (2025) 55S90F 77S90F 83S90F 83S90D 3év
- Samsung QE65S90DAT 4K OLED 65"
- LG 55C5 - 55" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T440s Touch - i5-4GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Apple iPhone 12 Pro 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire Pulse Radeon RX 7900 XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo T14s Gen 1 i5 - i7 10. gen., 16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- iKing.Hu - Google Pixel 10 Pro 5G Porcelain AI-fotó varázs, Super Actua 120 Hz 128 GB
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Vhiktor