- A nap színe: a vörös
- Elmentünk fotózni a Xiaomi 17 Ultrával
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- One mobilszolgáltatások
- OnePlus 15 - van plusz energia
- iPhone topik
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Anonymus23
veterán
Nem volt időm már máshova menni, bár igazából még most is a talpán van, de amit vettem annak bírnia kell. valóban a másik ami itt van az kevés lett volna hozzá sajnos, de ez bírni fogja szerintem elég vastag anyagból van.
Viszont a TV felülmúlta minden várakozásomat, nagyon szuper.
Volt itthon LG IPS (olcsóbb kategória második monitornak egy Acer G-Sync Predator mellett), meg egy Samsung 3D-s, ebben ha jól tudom már VA panel van, de az Oled teljesen más ligában focizik, csak s szokásos volt, először marha nagynak tűnt, de eddig csak állítgattam, meg hibát kerestem (pixel, egyéb) de hála Istennek semmi gondja, de már kezdem megszokni, nem mondom, hogy kicsi, de még ekkora felületen a kábelTv agyontömörített jele is fantasztikusan mutat (mármint nem felbontásban), hanem úgy összességében nagyon szép. Feleségem is megdöbbent, hogy mekkora a TV, de már szerintem meg is szokta Ő is, mert a méret növekedéssel (40 -> 55") nem hogy a hibák jöttek volna elő, hanem sokkal jobb lett a képminőség!
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 65M4 - 65" Wireless OLED evo - 4K 144Hz - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- LG OLED C1 55"
- LG 55C5 - 55" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- Eladó LG OLED55C11LB
- Hisense 65A85H 4K Ultra HD Smart Dolby Vision IQ , Dolby Atmos 120Hz Gaming OLED TV
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 (DisplayLink)
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4520
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4494, 100% Akkumulátor
- Bontatlan Oriflame Love Potion parfüm eladó
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Vhiktor