- iPhone topik
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Telekom mobilszolgáltatások
- Kiszivárgott a Pixel 10a specifikációja
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Soundcore Sleep A30 - a hosszú házasság titka
- Új lapkakészlettel frissített a Vivo V60 Lite
- Megérkezett Európába az Oppo vékony órája
- One mobilszolgáltatások
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tulku
veterán
No vártam kissé eufórikus bejelentésekkel, hátha előcsalok valami hibát a készülékből, aztán pironkodhatok...meg ugye hajlamos az emberfia megilletődni egy ilyen készülék első néhány óráját kihasználva, és természetesen lehetőségem nyílt a sok beállításon végigverekedni magam...
Tehát nyilván ez a készülék felülmúl minden eddigi audio vizuális protézisemet (plazmáról jövök, nálam az elcédé kimaradt) ez azt hiszem nem vita tárgya.
Valami egészen elképesztő hová fejlődött a technológia...1999-2000 ben a házimozi hazai szárnypróbálgatásakor csak álmodni mertem ilyen képminőségről, ekkora méretben és most jön egy igen érdekes kritérium, ilyen felhasználóbarát irányíthatósággal.
Már páran leírták a YT-on található nagy számú 4K UHD tartalom adta lehetőségeket, bevallom éltem velük, csodás volt...persze egy idő után kissé unalmas a minden szép, minden jó, csodás a világunk mikroszkópon át effekt...
Egy távval megoldom a TV, a lejátszó és a beltéri egység irányítását könnyedén, minden idegeskedés nélkül...no erre vágytam.
Zidoo mehet a fenébe (fiamhoz) szintúgy a mini HI-FI...nekem ez a hangminőség a szobámba tökéletesen elég...
Hogy a "cons" rovatba is írjak valam it (még lehet LG marketingesnek hatok) a mozgás kompenzáció egy érdekes kérdés, ha nincs persze minden kissé élesebb, de fűrészfogas, a "sima" mód a legmegfelelőbb, de a korai pixel plus katódsugárcsöves TV-knél jelentkező mozgó tárgy körüli glória effekt itt is jelentkezik...ezen később kissé reszelnie kell az LG-nek mert ezt a pana jobban megoldja...
Összességében egy kiváló készülék, melegen ajánlom mindenkinek....főleg így 400 körüli áron!
Új hozzászólás Aktív témák
- Tápos kibeszélő offtopik
- iPhone topik
- Bittorrent topik
- Könyvajánló
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- PlayStation 5
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- További aktív témák...
- AKCIÓ!! 100/100! - 0 Perc! WD BLACK SN850P 2 TB! Playstation 5
- Dell Precision 7550,15.6,FHD,i7-10850H,16GB DDR4,512GB SSD,RTX 3000 6GB DDR6,WIN11
- Újra raktáron! MacBook Pro 14" M1 32GB RAM 27%-os áfás számla
- iPhone 13 mini 128GB 100%(1év Garancia)
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Vhiktor