Hirdetés
- Magisk
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- CES 2026: Belépett a Motorola a VIP buliba
- CES 2026: Látható gyűrődés nélküli hajlítható kijelzőt hozott a Samsung
- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
ottofon
csendes tag
Kicsit visszakanyarodnék a topic témához ha nem gond és megosztanék egy szerintem hasznos tapasztalatot:
Kb 3 hete vettem egy 55E6V-t outletben. Ott 3 hetet ment napi 10 órát "áruház módban" LG demo anyaggal.
Sokan aggodtak itt a fórumon a beégés miatt. Alig 1 hete üzemeltem be a TV-t (idő és falikonzol hiányában) és csak 2 napja vettem észre hogy szürke képernyő esetén egy homályos majd 10cm magas LG logó és "LG" betűk látszanak jobb oldalon alul. Bevallom pánikba estem. Kiderült az is hogy nem volt bekapcsolva a "panelzaj törlés" funkció. Én naiv azt hittem ez alap szolgáltatás minden kikapcsolás után. Nos miután ezt beállítottam másnap reggel azonnal kerestem a beégéses foltot és láss csodát eltűnt.
Megnyugodtam. Remélem ti is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4001
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 17 256 GB Sage - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 512GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4089
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Vhiktor