Hirdetés
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Milyen okostelefont vegyek?
- Színes AirPods prototípusok bukkantak fel
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Yettel topik
-
Mobilarena
OLED tanácsok, tippek, tudástár
Új hozzászólás Aktív témák
-
emiki6
veterán
+1
Most, hogy meglett a 9070xt 1440p-re és az 5070ti is kb ez a szint azt mondanám, hogy 4k-ra 5080, de inkább 5090 dukálhat, mert ez 1440p-re éppen csak kb elég.
Persze ha 1440p-ben renderel, 4k-ra skáláz az más. Hellblade 2-t néztem csak még etekintetben, ott a natív render vált be, ahol a felskálázó csak élsimít. Btw végre egy játék ahol jó a hdr.
-
GeneraL_XTX
veterán
Hát igazából sok lehetőség nem volt a dell-nél, ugye kiválaszthatod a menüben, hogy a hdr profil trueblack 400 vagy peak1000 legyen, a windows hdr kalibrációját megcsináltam és ennyi, más beállítási lehetőség nem volt. Samsungnál egyértelműen láttam a különbséget hdr és sdr mód között, a dell-nél nagyon minimális volt a különbség.
Én még 325 ezerért vettem az alzánál, ott még mindig elérhető lenne 360k körül de ott nem akarom venni, mert amikor átvettem külön kiemelte az eladó srác hogy meg se próbáljam a garanciát a dell-nél intézni csak rajtuk keresztül lehet
megnéztem a dell honlapján szériaszám alapján csehországban lett regisztrálva a monitor szóval hiba esetén megint mehetne ez az alzás tortúra amiből köszönöm nem kérek 
Későbbiekben tervezem lecserélni a 4070Ti supert egy 5080 Superre majd, de ez még odébb van. Nézegettem azért teszteket, minimális kompromisszumokkal elmegy a 4k a jelenlegi vga-mmal is, 3440-el egyáltalán nem volt gondom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi 14C / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- iKing.Hu - OnePlus Nord 4 5G 16/512 GB Használt, karcmentes 3 hónap garancia
- Eladó XFX Radeon 7700 2GB videokártya
- Csere-Beszámítás! Xbox Series S Játékkonzol!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
megnéztem a dell honlapján szériaszám alapján csehországban lett regisztrálva a monitor szóval hiba esetén megint mehetne ez az alzás tortúra amiből köszönöm nem kérek 
Skynet258