- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Húszmillió mobilara adta ki a Honor a tízparancsot
- Reklámok kikapcsolása Xiaomi, Redmi és Poco telefonokon
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Nokia N8 - vajon elég lesz-e?
- Hamarosan lesz a Nothingnak mondani valója
-
Mobilarena
OLED tanácsok, tippek, tudástár
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csandi
addikt
Szerintem nincs, azt csak 32-ben láttam.
Dare2Live: Valorantra és Apexre használtam már 1080p 360hz TN-t és IPS-t, 1440p 240hz IPS-t és OLED-et, és az a tapasztalatom, hogy tac shooterre elég az 1080p, de akkor legyen minél több hz (most talán valami 600hz a legmagasabb Zowie TN), viszont olyan játékokra ahol messzebbre is kell lőni és mondjuk trackinges aim kell (Apex, esetleg OW) az 1440p egyértelműen előnyösebb. Na most ebből ugye 500hz-nél jár 1440p-ben az OLED tech, de már a 240-es OLED is hatalmas előrelépés volt a 240-es IPS-hez képest.
Mondom ezt úgy, hogy ex versenyző vagyok, külföldi teambe voltam igazolva és Apex EB-n (ALGS) játszottam. Az ilyesmi gamekre elég a 240hz (főleg ha OLED), de egy Valorant alá persze jó a sokszáz hz, lassú ttk és flicking aim miatt előny tényleg.
Új hozzászólás Aktív témák
- Parkside szerszám kibeszélő
- Döbbenetesen sok energia kell az érkező Nova Lake működéséhez?
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Napelem
- Synology NAS
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- EAFC 26
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Battlefield 6
- Arc Raiders
- További aktív témák...
- Dell 14 Latitude 5430 FHD IPS i5-1245U vPro 4.4Ghz 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 LTE Garancia
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 505+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Graphite-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4518, 100% Akksi
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Green-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4314, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Skynet258