- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- A ZTE sem maradt adós csúcstelefonnal
-
Mobilarena
OLED tanácsok, tippek, tudástár
Új hozzászólás Aktív témák
-
csizo13
tag
válasz
4264adam
üzenetére
Igen, világos volt.
Tisztában vagyok vele, hogy a HDR-élményhez több tényezőnek is teljesülnie kell – a forrásnak, a kijelzőnek, a kábeleknek és a rendszer implementációjának is szerepe lehet.
Viszont érdekes, hogy nálam ugyanazzal a HDMI 2.1 kábellel, ugyanazon a hálózaton (kábeles csatlakozással) az Xbox tökéletes HDR-t produkál, míg a Mac mini M2 Pro nem.
A macOS kijelzőbeállításainál természetesen be volt kapcsolva a nagy dinamikatartomány.
Ami számomra még furcsább (ezt már említettem), hogy ha AirPlayen keresztül (pl. iPadről) játszom le ugyanazt a tartalmat, akkor a HDR-megjelenítés teljesen rendben van, pedig az eszköz csak wifin csatlakozik.
A hiba az én részemről ott volt, hogy az Xboxos változatot nem ellenőriztem az első benyomásos hozzászólásomban, mert nem gondoltam volna, hogy képmegjelenítésben az Xbox jobb lehet, mint a Mac mini, ha minden más tényező azonos.Érdekelne, hogy az itteni szakértők számára ez is alapvető volt-e?
Mert egy ilyen típusú tanácsot (vagy megoldási javaslatot) szívesebben fogadtam volna, mint a „szutykolás” jellegű megjegyzéseket.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vége egy korszaknak: PlayStatonre is jön a Halo: Campaign Evolved
- Synology NAS
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Google Pixel topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Halo sorozat
- Gyúrósok ide!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Óra topik
- További aktív témák...
- Szép állapot! Acer 24 TN LED monitor
- EIZO FlexScan EV2750 fekete 27" 2560x1440 2K IPS monitor PIVOT, HDMI - több db - Made in Japan!
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 32GR93U-B 32 144Hz IPS UHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Eladó Dell Ultrasharp U2518D monitor (2)
- BESZÁMÍTÁS! Acer KG241QSbiip 24 165Hz TN FHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- iMac Pro 1.1 2017 Intel Xeon W2150B 64GB 1TB VEGA 64 16GB!!! 1 év garancia!
- ÚJ akku! Lenovo ThinkPad X1 Extreme Gen2 i7-9850H 16GB 512GB GTX1650 500nit UHD 1 év teljeskörű gar.
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3708, 100% Akkumulátor
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3624
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

Skynet258