- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco F7 – bajnokesélyes
- iPhone topik
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Nem kamera gomb, kérem, AI-gomb! Kezünkben a Honor Magic8-ak
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- iOS alkalmazások
-
Mobilarena
OLED tanácsok, tippek, tudástár
Új hozzászólás Aktív témák
-
4264adam
veterán
válasz
Hegyirabló #865 üzenetére
Noctua NF paramétereit megnézed ugyanazt tudja a 2 ezres Artic P széria is. Csak egy sima papírdobozba kapod egyszerű műanyag fekete színben. Semmi szép csomagolás és Gumis tartó meg kézi előtét ellenállásos kábelek. Gyártás szempontjából óriási többlet költség a Noctua gumi külön gyártás majd összeszerelés.
a fizikát viszont ez a tény nagyon nem érdekli. Van a nyomás, fordulat és átáramlott levegő mérhető mennyisége óránként. Meg a pénztárcád.
Ezert raktam tele 7db Artic P12 PST-vel a házat 800RPM-el.
U.I.: Artic / Be quiet / Noctua ezek mind német brandingek tervező oldalon. De senki ne gondolja hogy Hans német gyártósoron a havi 3500EUR bérével otthon gyárt
Asus ROG : 4090 széria pumpout paszta bajnoka. Tápjai átcimkézett CWT Tápok mint az összes nagy márka.
az ASUS TUf 5070Ti-om ami van szinten CW bajnok a szériában mint az összes többi Asus TUFde ugye én ezért felárat fizettem mert nekem kell
Új hozzászólás Aktív témák
- Monitor tartó / állvány - AlzaErgo ErgoArm S35B
- SAMSUNG (LS34BG850SUXEN) QHD QD OLED GAMER MONITOR ! AKCIÓ!
- 1db pixelhiba - Dell U2415 vékony kávás full HD 1920x1200 IPS monitor HDMI Pivot mód
- Eladó Dell Ultrasharp U2518D monitor (1)
- Eladó 57" Samsung Odyssey Neo G9 ívelt, 2 4K 7680 2160, 32:9 szélesvásznú, 1ms, 240Hz
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- AKCIÓ! Asus ROG STRIX Z490-G Gaming WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- Új és újszerű 13-14 Gamer, ultrabook, üzleti, 2in1, X360, Touch készülékek kedvező áron Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő