Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • SaGa59

    őstag

    válasz Gun4b #6927 üzenetére

    Melyik óraszámlapot használod?

    Sokfélét kipróbáltam, olyanokat is, amik elvileg keveset fogyasztanak, de a leghosszabb üzemidőt a „gyári” Explorer számlap adja. Esténként 50% fölött van, amikor felteszem tölteni.
    Majd kétszer olyan hosszú, mint a kedvencem, a Marine Commander, ami szintén elég alacsony fogyasztású, de ezt meg se közelíti.
    A watchmaker számlapokat ne is említsük, azok zabálják az akkut.

    Egész nap folyamatosan rajta van a hálózaton, az automatic beállítás az, amit először átkapcsolok fix on-ra, ha valamiért resetelni kell az órát, mert az automaticnak pont az a lényege, hogy amikor az óra úgy dönt, most nincs szükség a kapcsolatra, eldobja. Nekem meg azért van SIM-es órám, hogy elérjenek…

    A sokféle számlap kipróbálása közben arra jutottam, hogy a telefonálás (közvetlenül az óráról) stabilitását a számlap is befolyásolja. Némelyikkel gyakoribb a „nem hallunk semmit, pedig látom, hogy felvette a hívott a telefont, mert elindult a számláló”. BT fülessel. Ilyenkor ha újrahívom, általában megjavul, de idegesítő a jelenség. A legsűrűbben a watchmaker számlapokkal fordul elő. Próbáltam Mr.Time számlapokat, Minimal&Elegantot, pár külön letölthetőt is, de ezzel az Explorerrel egyik se tud versenyezni stabilitásban és fogyasztásban.

    STALKER modok: https://drive.google.com/folderview?id=0B_PtTRL86S2UQllOam9MUWZ1ak0&usp=sharing

Új hozzászólás Aktív témák