- CES 2025: A Garmin Instinct is AMOLED-re váltott
- CES 2025: 6 centiméteres akadályt mászik meg ez a porszívó
- CES 2025: Ötletes és bivalyerős külső akkut hozott az Anker
- CES 2025: Piacra kerül végre a kifejezetten vékony Velia okosgyűrű
- CES 2025: Vagy rúd, vagy morzsa, vagy robot, de mindenképpen porszívó
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Huawei P30 - kell ennél több?
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- CES 2025: A Garmin Instinct is AMOLED-re váltott
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
anrb
aktív tag
válasz szasanyi #9377 üzenetére
Early Adoptereknek a világ szerencsésebbik felén nem vészes ez az összeg. A hordható, meg úgy általában hordozható, mobilba integrált cuccoknak meg van az a kényelme, hogy mindig nálunk van. Az első kamerás telefonokat is lesajnálták a fotósok, aztán ma már kikoptak a konzumer filmes gépek, meg úgy általában a kompaktok. Robbanás előtt áll az eü. piac, mindenki ilyen fejlesztésekbe fektet.
-
addikt
válasz szasanyi #9352 üzenetére
Az amoledet a teanszflektiv LCD panelek verik ebben a kategóriában. Az amoled mellett soha nem lesz jó akku idő, csak erős kompromisszum mellett, ami azt jelenti, az esetek90%ban ki lesz kapcsolva a kijelző. Az összes teanszflektiv meg 7/24 látható. A Garmin instinctem pl 16 napot fixen bír.
My name is Bond, James... Dean.
-
-
Hi!King
őstag
válasz szasanyi #9350 üzenetére
Nekem sem lenne jó egyetlen okból: nekem évente néhányszor lenne olyan, hogy kevés lenne a maximum 13 óra aksi idő GPS trackelésnél.
Ettől még általában nézve nagyon jó vétel. Amúgy tudsz valami ollyasmit, hogy ennek a Garmin készüléknek gondja van a stabil BT kapcsolattal, azonnali értesítés jelzéssel? Mert a leírás szerint ezeket tudja, de sosem volt Garmin órám, szóval tapasztalatom nincs.
Az AMOLED kijelző miért annyira fontos ilyen kis kijelző esetén?
Egyébként tudtommal a Garmin elsősorban sport/fitness célra gyárt órákat, szóval ha épp az fontos, akkor biztosan nem lesz neked, illetve annak akinek veszed nyerő.
-
szebe
addikt
válasz szasanyi #9263 üzenetére
Ha a GTS tetszik és lefedi az igényeket, (meg a keretbe is belefér) attól még meg lehet venni, hogy nem a legjobb ár-érték arányú kütyü
"ha ledobsz a Mecsekbe egyszer késsel, meg egy banki terheléssel, én megiszom a h*gyomat, megeszem a lárvát, de akkor is fizetem a villanyszámlát"
-
szebe
addikt
válasz szasanyi #9258 üzenetére
A GTS tudásilag kb egy Bip, csak kapott egy AMOLED kijelzőt, meg 5ATM vízállóságot. Meg megduplázták árat. Innen nézve már nem olyan jó vétel.
"ha ledobsz a Mecsekbe egyszer késsel, meg egy banki terheléssel, én megiszom a h*gyomat, megeszem a lárvát, de akkor is fizetem a villanyszámlát"
-
addikt
válasz szasanyi #9256 üzenetére
Én végig mentem a teljes okosóra kínálaton, Sony smartwatch 2vel kezdve, Samsung gear 2, gear S2, gear S3 frontier, Huawei watch, pebble time round, amazfit pace, stratos, Fossil q hybrid, withings hr sport, Garmin instinct. Ami a legidegesítőbb, az a gyakori és hosszú töltési ciklus. Ez alapján a Google wear és a super amoledes órák nekem kizárva, mert azok 1,5 napot bírták, és kb 1,5 órát töltöttek. Legjobban a teanszflektiv kijelző jött be. A pebble 15 percet töltött. Az amazfit teanszflektiv kijelző is jó, egy hetet bírnak, 1,5 órát töltenek, az app idegesítő, de szokható. A withings nekem nagyon nagy kedvenc. 21 nap 1 töltéssel, csak lényegi értesítés, gyönyörű design. A Garmin instinct Casio g shock utanerzet. 16-21 nap üzemidő, edzés számtól függően. Persze mindenkinek más a preferencia. Én a teanszflektiv kijelzőre és a hosszú üzemidőre esküszöm.
Nektek talán a Galaxy watch 2 lenne ideális, csak kicsit feljebb kell tolni a keretet.
[ Szerkesztve ]
My name is Bond, James... Dean.
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Politika
- Milyen légkondit a lakásba?
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- NBA és kosárlabda topic
- További aktív témák...
- Apple Apple Watch Series 7 Starlight - 24 hónap Garancia - 1591
- Apple Watch Series 10 42mm, Cellular, 24 hónap garanciával
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Series 10 S10 42-46mm Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple Garanciával.
- Apple Watch Series 10 42mm Jet Black Aluminum GPS
- Apple Watch Series 8 45mm,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest