Hirdetés
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- iPhone topik
- CES 2026: Új autót mutatott be a Sony Honda Mobility
-
Mobilarena
▼▼▼ Sportórák, okosórák, okoskarkötők topik összefoglaló ▼▼▼
A további hasznos tudnivalókért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!
Utolsó frissítés: 2025. december
--
NFC fizetés
Az NFC okosórás fizetéshez NFC-képes okosórára van szükség, amely támogatja a mobilfizetési szolgáltatókat, jelenleg ezek elérhetőek Magyarországon:
Apple Wallet/Pay
CIB, Curve, Erste, Gránit, K&H, MagNet, MBH, OTP, Raiffeisen, Revolut, UniCredit, Wise
Garmin Pay
Curve, Erste, Gránit, K&H, OTP, Revolut, Wise
Google Wallet/Pay (Fitbit)
CIB, Curve, Erste, Gránit, K&H, MagNet, MBH, OTP, Raiffeisen, Revolut, UniCredit, Wise
Xiaomi Pay
Curve, Erste, Gránit, K&H, OTP
Zepp Pay (Amazfit) (Amazfit Balance 2 és Active 2)
Curve, K&H
Nem működik Magyarországon:
Huawei Pay
Samsung Wallet (korábban Samsung Pay), de Samsung órákon Wear OS fut, így a Google fizetés működik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sinu
senior tag
Sziasztok!
Ticwatch órákat nézegettem, de felb*szott a store, ezért hirtelen felindulásból vettem amazonon egy bőr szíjas Fossil HR Explorist-ot. Ma meg is érkezett, gyönyörű ez az óra (legalábbis nekem).
Nyilván minden héten megkérdezi valaki, most én is megteszem, Google Pay felvarázsolható rá valami módon?
Nézegettem YT videókat, de azok már több évesek, elavultak. Az angolom nem túl erős, de amiket találtam leírások, szintén régebbiek, nem működnek. Itt a topicban is rákerestem a varázsszóra, de nem leltem rá arra amit keresek. Gondolom azért, mert sehogy nem fog működni az nfc fizetés.
Jól sejtem?Áron

Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 2700X / 16GB DDR4 / GTX 1080Ti 11GB / 256SSD + 2TB HDD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen,MS3489
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 Ti 8GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Dr.NX