- Középkategóriában is menő lesz a mini?
- Érintésnélküli fizetési megoldások - PayPass via NFC
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- iPhone topik
- Yettel topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
Új hozzászólás Aktív témák
-
kniisa
csendes tag
Segítsetek hinnem, hogy a vérnyomásmérés és az EKG is használható ezeknél az eszközöknél. Nem kifejezetten csak sportolásra keresek viselhető eszközt, egészségi állapotom ellenőrzése is fontos lenne. Ezért gondolkodom olyan órában, karkötőben amely vérnyomást tud mérni és van benne EKG. Nem kell hogy laboratóriumi pontosságú legyen de legalább megközelítse az otthoni vérnyomásmérést (+-5% pontosság) és az EKG nél a csúcsok, völgyek megközelítőleg ott legyenek, ahol az orvos által felvettnél. Ha jelzi a rendellenességeket, az meg kiváló lenne. Találtam ismertető youtube videókat, ahol a készülékeket bemutatták, némelyik ígéretes, de olyan tesztet nem találtam sehol amiben egy vérnyomásmérővel hasonlítanák össze, esetleg EKG készülékkel. Ennek pedig nagy meggyőző ereje lenne. Sajnos régebben vettem vérnyomásmérős karkötőt, "szépen" is mért 115-130 Hgmm között de a barátom 180-as vérnyomására 120-t mutatott többször is. Ekkor tettem félre. Előre is köszönöm segítségeteket.
-
kiscsáko
tag
Hali!
Erre esetleg tud valaki tanácsot adni?Köszi!
L. -
anrb
aktív tag
válasz
#05993472 #7937 üzenetére
Szia! Én sokáig kételkedtem a 30 USD-s kínai PPG + ECG karkötők hasznosságában. Aztán egy hirtelen ötlettől vezérelve vettem egyet. Kár volt
A szokásos dolgokat tudja, de nem egy Xiaomi / Huami minőség. Az enyémen éppen szaturációmérés nincs, de ha ilyen akarsz, sokkal jobban jársz egy pulzoximéterrel (nekem van többféle, és még egy filléres ujjbegyes kínai is 100x pontosabb, mint a karkötők!).
A karkötőben én a vérnyomásmérésre voltam kíváncsi. Csak megerősíteni tudom, hogy ez a része a karkötőnek (nem a becslési technika, mert az máshol működik) kamu. A beállított, "kalibrált" érték körüli értéket hozza, függetlenül a vérnyomásodtól.
Az EKG alapú pulzusmérés jól működik, de ezt egy sport mellkaspánt is tudja - 40 éves technika.
Az EKG mérést meg tudja jeleníteni, és le lehet menteni. A pontosságáról nincs infóm, viszont ugye ez csak az I. elvezetés (bal kéz-jobb kéz).
Amúgy fenn van aprón a cucc gombokért, ha érdekel -
fraba
aktív tag
Erre valaki? [link]
-
törölt tag
-
szebe
addikt
Bip/Pace/Stratos/Verge? Steel HR? Vivomove HR?
Honort a teszt alapján nem ajánlanám, akkor már inkább a GT.gurgab
Mi a cél ezekkel?
A PPG max nyugalmi helyzetben "pontos", vagy esetleg hosszú, egyenletes futás során, de pl tempóváltásnál iszonyat késései vannak.
Az ECG meg valószínűleg még ennyire se jó, almáéknak is csak USA-ra van meg(?) a hitelesítés...
Szóval jópofa dolgok ezek, de érdemi funkciója nagyon egyiknek sincs. -
törölt tag
Nekem egy bracelet is megtenné. Például ez. Csak kellene valami személyes tapasztalat valakitől.
-
SaGa59
őstag
válasz
Badboys #7923 üzenetére
A Watchmakert is csak egyszer kell megvenni és még akkor sincs 2700 Ft. 5,99$ az ára. Vannak fizetős watchface-k, amikért külön pénzeket kérnek, de vannak ingyenesek is, meg magadnak is szerkeszthetsz vele számlapot.
Én is megvettem, de leszedtem, mert tapasztalatom szerint nagyon sokat eszik vagy maga az app, vagy a számlapok. A Minimal&Elegant valamivel kevesebbet, de még mindig sokkal többet, mint a „gyári” számlapok. A Mr.Time szintén. Huawei watch 2.Lehet, hogy a te óráddal más lesz a fogyasztási „rangsor”. -
Cancer
senior tag
válasz
#05993472 #7931 üzenetére
Én a Bakeey N58-cal szemezek nagyon. Az is tud EKG-t. Van is róla youtube-on egy pasas, aki bemutatja.Igazából a Bakeey B65 volt a kiszemelt, viszont az még csak előrendelhető...
*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~
Az alábbi használatra keresek okosórát (Huawei P10 mellé). Futás és kerékpár track (néha túra), pulzus mérés, alvás figyelés és mutassa az időt. (Huawei watch 2 volt a kiszemelt első körben. A botrányos üzemidő miatt a Honor watch magic (ami fejlett alvásfigyeléssel is rendelkezik), viszont aksiban még jobb a Hw.Watch GT)
Ezeken kívül nem tudom, mi jöhet még szóba. A Honor most ~34 ezer a GT ~54 ezer. Esetleg a fenti funkciókra valami más praktikus eszköz? ... -
törölt tag
ECG + PPG okosórát (karkötőt) vett már valaki? Mi a tapasztalat?
Én most ezt néztem ki. Beszéljetek le róla! Vagy rá!
-
bigsee
addikt
válasz
kakuk.tamas #7914 üzenetére
Van olyan hely, üzlet, bolt, webshop, ahonnan küldenek Mo-ra is...? Mert a weboldalukon nem ismerik kis hazánkat...
-
cliotomi
újonc
Sziasztok!
Lemfo Lem 5 okosóra, nem tud kapcsol be, csak az animáció jön fel, aztán vissza a Lemfo felirat.
Hard resetet, hogy tudok csinálni vajon?
Köszi előre is!
-
Badboys
őstag
válasz
kakuk.tamas #7926 üzenetére
Köszönöm igyekszem csak sötéteket föltenni mert olvastam,hogy a világosak nagyon merítik az egyébként sem acélos akksit. 2 naponta töltögetem így végül is elfogadható,de lehetne jobb is. Egyedüli probléma a magyar nyelv hiánya ezt igazán megoldhatnának.
-
kakuk.tamas
addikt
válasz
Badboys #7925 üzenetére
WearOS mellé a Facert, és a [Watch Face - Minimal & Elegant] alkalmazást ajánlom (utóbbi 500 ft, de tele van ingyenes lapokkal). Vannak benne ingyenes lapok is, de fizetősek is. És baromi jók.
(És ha jót akarsz, olyan lapot válassz, ami sötét, az Amoled kijelző miatt.)Mindkét alkalmazásnál, ha a telefonra telepítetted, jelez majd az óra, hogy oda is telepítsd.
-
Badboys
őstag
válasz
nutfile #7922 üzenetére
Az fönt van a telefonon igaz a nem fizetős,de azon keresztül sem ok. A teljes változat kell? Köszönöm közben rájöttem sajnos a fizetős verzió kell. Mivel nem vettem semmit sem a Playen meg venném a fő verziót,de nekem azt írja,hogy havi 2700 ft azt viszont sokallom. Valóban havonta ennyi? Éves szinten ok.de havonta?
-
Badboys
őstag
Valaki árulja el,hogy innen ha leszedem a ,hogy kerül az órára? A laposon lent van utána ?
-
kiscsáko
tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni. Elég speciális okosóra/karkötő kéne nekem.
Ezek lennének az igények:
- Itthonról ÁFÁ-s számlára megvehető legyen
- lehessen rajta saját alkalmazástól értesítést megjeleníteni - ez a lefontosabb
- az értesítés könnyen, jól olvasható legyen
- rezegjen
- legalább 5-6 napig bírja az akkuja
- a formája nem annyira lényeges
Referenciának:
nekem van egy 3 éves I5 Plus Bluetooth 4.0 Smartwatch-om, ami tulajdonképpen meg is felelne a célnak.
Valami ilyesmit keresnék.Köszönöm előre is!
Üdv,
L. -
Egon
nagyúr
Köszönöm mindenkinek a tippeket.
Első körben szögletest akar, az tetszik neki kinézetileg. A sokat linkelő kolléga fitnesz karpántokat linkelt zömében, de nem ezt szeretnénk: a telefonjával akarna kapcsolatban lenni, azaz lássa a hívásokat, üzeneteket, stb. Nem a pulzusmérésen és hasonlókon van a hangsúly. -
Cyborg
őstag
Amennyiben hajlandó elengedni a szögletes designt, a
Honor Watch Dream egy jó opció lehet, ez a Honor Watch Magic női változata. Kuponnal még talán lehet faragni az árából. Utána kell nézni, lehet, hogy máshol olcsóbb, csak most ez ugrott be hirtelen. -
kakuk.tamas
addikt
Most nézem, a Mobvoi-n 250 helyett 200 dollár a Ticwatch Pro.
Nah, aki akar jó órát gyerekek, amin WearOS fut, HAJRÁ! -
kakuk.tamas
addikt
Hali!
Ne legyen diló, hogy szögletest akar!
Ezt mutasd meg neki! Női kézem fantasztikus lehet!200 dollár, ami jelenleg picivel több mint 50k. De lehet valakinek van kuponja megint itt... Nem tudom.
Egyébként szögletesben ami jó, az egyedül az Apple Watch... De az több mint 50k, és Androidhoz nem jó.
-
Egon
nagyúr
Üdv!
A lányomnak vennék okosórát, droidos telóhoz. 50K lenne a keret. Lehetőleg nem túl nagy méretű, téglalap alakú óra kellene, az tetszik neki. Nem kell sim foglalat az órába, és különösebb plusz elvárások nincsenek.
Mit ajánlotok? -
cellpeti
nagyúr
Sziasztok!
Van nálam egy okoskarkötő. Kolléganőmé. Doboza nincs meg. Telefon felismeri és UARTF néven látja. Beírtam Google-ba, YT-ra és mindenhol a Bingo M2 karkötőt dobta ki. Letöltöttem vagy 10 progit, de egyik se ismeri fel. Mi lehet a baj?
-
pch
senior tag
Üdv!
Wear OS-re tudtok valami alvásfigyelő intelligens ébresztő cuccot?
A sleep as android-ot még meg is vettem de az alábbiakat nem tudja.(vagy csak nem tudom beállítani?)
Ébresztéskor az óra rezegjen, majd az óra rezeg-telefon rezeg, majd az óra rezeg-zenél, telefon rezeg, majd az óra zenél-rezeg és a telefon zenél-rezeg.
Automatikusan induljon el az alvásfigyelés.Köszi!
-
SaGa59
őstag
Nézz szét a round android watchfaces not wear google+ oldalon, amíg még létezik. Onnan kiindulva találsz egy csomó megoldást rá.
-
tibi03
csendes tag
Sziasztok!
A következő problémába ütköztem okosórával kapcsolatban: pénteken érkezett meg a Zeblaze Thor 4 Pro órám, egyelőre még ismerkedem vele, de nagyjából tudja azt, amire számítottam, ill. amire használni akarom, viszont rá kellett jönnöm, hogy nem kompatibilis a Wear OS programmal, ami szinte az összes elérhető skin változtató apphoz szükséges, különben nem ismeri fel az órát a telefon, hiába van összekapcsolva bluetooth-al. Esetleg valami megoldást tud rá valaki, hogy hogyan válogathatnék kicsit több óralap közül a gyáriakon kívül?
Köszi előre is!
S.T.
-
Cyborg
őstag
válasz
DamianB #7897 üzenetére
Megy folyamatosan a pulzus mérés nálad?
Nálam folyamatosan megy, és így számolok olyan 4, max 5 napot neki. Gondolom a pulzus mérést kikapcsolva lehetne húzni ezt is, de Nekem ez rendben van így, a lényeg, hogy ne naponta, két naponta kelljen töltögetni.Gondolnom ilyen felhasználás mellett a honor watch Magic se bírja az ígért 4-5 napot.
A watch GT mennyit bír folyamatos pulzus méréssel, nem tudja valaki? -
fraba
aktív tag
Sziasztok!
Okosóra vásárlásán töröm a fejemet, és a segítségetekre, tanácsotokra lenne szükségem.
A szempontjaim:
-Jelenleg nincs hagyományos órám, így minden nap használnám, nem csak akkor amikor megyek sportolni
-Nem szeretném minden nap tölteni. De nem is tervezem mindennap nyomkodni, az esetek nagy részében hagyományos óraként használnám.
-Elvétve úszni szoktam járni, heti 1-2 alkalommal futópadon futok, kondizom illetve elég sokat rollerezem (mondjuk ez valószínűleg pont nincsen a sportok között). Kilátásban van a jövőben a túrázás is (erdőben, hegyről fel-le) illetve bringázás is.
-Rollerezés közben gyakran ismeretlen terepen is járok, és állandóan a telefonomért kell nyúlni, hogy épp hol járok. Jó volna, ha az órán látnám az útvonalamat, hogy épp erre kell kanyarodni (pl. google maps szerintem bőven elegendő lenne) anélkül, hogy egy kézzel fognám a kormányt, egyel a telefonomat
-Gyakran nem hallom, ha keresnek, így jó lenne, ha jelezne valami a kezemen, hogy csöng a telefon.
-Indokolatlan idiótaságok (mint pl kamera) egyáltalán nem kell, arra a funkcióra költött pénz inkább a többi funkció tökéletesítésére legyen költve
-A bal kezem szélessége a csuklómnál 6.5 cm, vastagsága 4,5 cm.
-Valahol 50 000 Ft és 100 000 Ft közötti összeget szánnék erre a projektre, és ha lehet, nem feltétlen meríteném ki a teljes költségkeretet, csak ha valamilyen szempontból igazán jó óráról van szó.
-Huawei P10-es telefonom van (már ha ez bármit számít (kompatibilitás??))
-Nem hátrány, ha az órának nagy felhasználótábora van, gyakran van rá (gyártói) frissítés (esetleg costum FW-ek, modulok, tweakek??)
-Kütyübuzi vagyok én is, mint itt sokan más, és ezért érzem, hogy kell egy ilyenMilyen óráK felelhetnek meg a fentebbi paramétereknek? MiKET tudnátok ajánlani? Milyen tapasztalatok vannak?
Köszönöm előre is a segítségeteket
Új hozzászólás Aktív témák
- Építő/felújító topik
- Mikrotik routerek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen egeret válasszak?
- Revolut
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- A kereskedőknek elege van a Visa és a Mastercard díjaiból
- Milyen autót vegyek?
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- Garmin tactix Delta Solar okos óra eredeti Garmin titan szíjal
- Apple Watch Nike S6 44mm Space Gray LTE, ajándék új szíjakkal, üvegfóliával és ütésálló tokkal!
- Samsung Galaxy Watch4
- ÚJ bontatlan S9 45mm Silver Stainless steel Cellular milanese fémszíj 199.900 azonnal átvehető Deák
- Apple watch Series 10 46mm Rose Gold GPS bontatlan! 1 év Apple jótállás
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Xiaomi Redmi 13C 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest