- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Előzetesen a Galaxy Z Fold Ultra
- Egy hét múlva érkezik a Huawei kamerabajnoka
- Android szakmai topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Huawei Watch GT 2 Pro - egyszerűen gyönyörű
- Telekom mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Huawei Watch 5 - okosóra érintőlegesen
Új hozzászólás Aktív témák
-
Throme
veterán
Sziasztok!
Kaptam egy DZ09 típusú (bocs de más típusjelzés nincs ) okosórát.
Sikerült BT-on keresztül összekapcsolni a telefonommal.
2 problémám van- BT-on keresztül a telefon névlistáját látja, de ha kiválasztok egy tetszőleges nevet, hogy nyissa meg, akkor egy teljesen más nevet jelenít meg. Más telefonnal is összekötöttem BT-on keresztül az okosórát, és ott is ezt csinálja.
Nem értem mi az oka.- sim kártyát nem tettem bele, de úgy tudom sms-ek megtekintéséhez nem kell. Lényeg, hogy bizonyos alkalmazásokhoz BT notification program alkalmazását követeli a telefonon. Ezt leszedtem google appok közül (2 verziót is). Engedélyeztem a működését a telón, de továbbra is a BT alkalmazás meglétét kéri az óra...
Keressek valahol valami firmware-t és tegyem fel, vagy hibás az óra, vagy nem értem...?!
Sosem volt még ilyen eszközöm, de amennyit szívok ezzel, nem is lesz, akár be lehet üzemelni ezt az órát, akár kuka lesz.Mondjuk az időt mutatja, meg ha a tárcsázóba bepötyögöm a telszámot, akkor működik, de a fentiek miatt nem látom értelmét a használatának.
Tud valaki megoldást?
Kösz!
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Watch Ultra 2 49MM Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 99%/p4271
- Apple Watch ULTRA 2 49mm fekete titán, 2 hónapos, makulátlan! 2026 március 12-ig Apple garancia!
- ÚJ bontatlan S9 45mm Silver Stainless steel Cellular milanese fémszíj 199.900 azonnal átvehető Deák
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Series 8 9 10 S8 S9 S10 41-45mm Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év apple
- Apple Watch 8 Cellular (Esim) 41 mm, 12 hónap garanciával, 100%-os akkumulátorral + ajándékkal
- Csere-Beszámítás! Asus Dual RTX 4060Ti 8GB GDDR6 Videokártya!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z390-E GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASRock A520M R3 3100 16GB DDR4 512GB SSD RX 6500XT 4GB BitFenix Neos Thermaltake 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest