- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Megvan a következő Xperia pontos startdátuma
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- MIUI / HyperOS topik
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
Új hozzászólás Aktív témák
-
MC Pite
veterán
válasz
arcitec #24759 üzenetére
Ezt a tepsit nem fogom bringára rakni (haverom 1030asát próbáltam, de óriási, nekem felesleges, sérülékeny, külön kell töltögetnem, leszedni, felrakni, kell 3 tartó, szállításnál is figyelni kell rá, aokatir nem hallom a csipogást (a rezgést érzem).
99%ban logolok és adatot nézek, 1%ban navigálok. Volt térképes órám (meg van etrex20asom meg bringatartóm is), nem nagyon rakott hozzá sokat, úgyis a connectbe/maps.me-be tervezek és csak rátöltöm. Ha kell a térkép, úgyis map.me-t böngészek mellé.
Plusz evezéshez, gokartozáshoz és vezetéshez is gondolom valami más céleszközz kellene keresnem.Pár hete voltam megint eu legnagyobb montiversenyén, legalább 90% garmin karórákat láttam, és ennek majd fele Instinct (Fenixek, Forerunnerek a maradék nagyja), ahogy évek óta. Van még akinek ez így megfelel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple asztali gépek
- HDD vs SSD: Ki nyer 2025-ben? – Tech Percek #4
- E-book olvasók
- Bestbuy játékok
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- E-roller topik
- Energiaital topic
- oriic: A TOP 10 legtöbb hozzászólással rendelkező PH! felhasználó
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad T540P - i5-4GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Gari!
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Xiaomi Redmi 9AT 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest