Hirdetés
- Ez nem futótűz, inkább csak égés
- Megvan, mekkora akksi kerül a vékonyított S25-be
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Yettel topik
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
Új hozzászólás Aktív témák
-
MC Pite
veterán
válasz
arcitec #24759 üzenetére
Ezt a tepsit nem fogom bringára rakni (haverom 1030asát próbáltam, de óriási, nekem felesleges, sérülékeny, külön kell töltögetnem, leszedni, felrakni, kell 3 tartó, szállításnál is figyelni kell rá, aokatir nem hallom a csipogást (a rezgést érzem).
99%ban logolok és adatot nézek, 1%ban navigálok. Volt térképes órám (meg van etrex20asom meg bringatartóm is), nem nagyon rakott hozzá sokat, úgyis a connectbe/maps.me-be tervezek és csak rátöltöm. Ha kell a térkép, úgyis map.me-t böngészek mellé.
Plusz evezéshez, gokartozáshoz és vezetéshez is gondolom valami más céleszközz kellene keresnem.Pár hete voltam megint eu legnagyobb montiversenyén, legalább 90% garmin karórákat láttam, és ennek majd fele Instinct (Fenixek, Forerunnerek a maradék nagyja), ahogy évek óta. Van még akinek ez így megfelel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- 2025 - Íme a 11. héten megjelenő játékok listája
- Melyik tápegységet vegyem?
- PlayStation 5
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- BestBuy ruhás topik
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Ez nem futótűz, inkább csak égés
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Watch 5 Pro (45mm, WiFi) with Nereides strap + gifts
- Apple Watch 10,Jetblack, 45mm, Gps+Cellular, garanciális, karcmentes, 100% akku
- Apple Watch 10, Jet Black, 42mm, + Black Solo Loop, új, bontatlan, 1 év apple garancia
- eladó CES újdonság - egészségügyi okosóra Rollme Hero M5 Ultra
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Series 10 S10 42-46mm Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple Garanciával.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest